Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 14.4.2010

Chrudim - Pětinásobný mistr futsalové ligy ve středu vstoupí v domácím prostředí do semifinále play off. Futsalisté mistrovského Era–Packu ve středu vstupují do semifinálové série play off proti ambicióznímu nováčkovi nejvyšší soutěže – Slavii Praha. Papírově jsou sice favoritem, ale Pražané se v závěru základní části soutěže zlepšili a ve čtvrtfinále přešli přes druhý tým tabulky Tango Brno 3:2 na zápasy (ve čtyřech z nich rozhodovaly až penalty!). Naopak čtvrtfinálová cesta Era–Packu proti Torfu Pardubice připomínala procházku růžovým sadem po výhrách 6:1, 9:0 a 17:1!

„Ale Slavia to bude jiný kalibr než Torf, má výborně poskládaný mančaft,“ varoval hned po třetím zápase s Pardubicemi chrudimský kanonýr Radek Mikan, jenž je druhý v tabulce střelců za Belejem z Tanga Brno.

Středeční televizní první semifinálový duel slibuje kvalitní futsal, vždyť na obou stranách je řada hráčů s reprezentačními zkušenostmi.

Někteří futsalisté soupeře loni hráli za SELP Mladá Boleslav, který v semifinále dokázal Era–Pack pořádně potrápit a prohrál až 2:3 na zápasy.

To připomíná i brankář Pražanů Ondřej Knobloch: „Chrudim je u nás několik let jasná klubová jednička, ale dá se s ní hrát. Jsme si vědomi toho, že každý zápas začíná 0:0, a když se nám podaří soupeře v úvodu zaskočit jako loni, nemusí to být pro nás beznadějné.“

Samostatnou kapitolou tohoto šlágru budou zřejmě fanoušci pražského klubu.

Při minulé své anabázi se „vyznamenali“ při televizním přenosu, kdy se kvůli nim zápas musel dvakrát přerušit, a „předvedli“ se i v okolí zimního stadionu, kde se zápas hrál.

Odneslo to poškozením několik aut a také vybavení na fotbalovém stadionu AFK Chrudim.

„Minule jsme nebezpečí výtržností fanoušků poněkud podcenili, tentokrát budeme mnohem úžeji spolupracovat s Policií ČR, městskými strážníky a bezpečnostní agenturou,“ ujišťuje prezident Era– Packu František Tichý.

Celý článek v Chrudimském deníku čtěte zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700