Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 13.4.2010

Po kontraverzních událostech, které se staly v rámci našeho utkání základní části s Era-Packem Chrudim, se kterým se ve středu 14.4.2010 od 20:15 hodin, opět před kamerami České televize střetneme v rámci semifinále play-off nejvyšší futsalové soutěže, budou z pochopitelných důvodů zápas provázet přísná bezpečnostní opatření. Z tohoto důvodu upozorňujeme naše fanoušky na prohlášení domácího klubu, aby se připravili na prověrky a kontrolu totožnosti. Zároveň zdůrazňujeme, že je nutné dodržovat návštěvní řád, a žádáme aby v rámci plynulosti vpouštění diváků do haly,

naši fanoušci dbali pokynů pořadatelské služby, a respektovali jejich nelehký úkol. Věříme, že utkání se chystají navštívit pouze ti, kteří chtějí slušně povzbuzovat naše mužstvo, a ne mu dělat ostudu, jako se stalo ve zmiňovaném předchozím utkání. Zároveň věříme, že tito naši fanoušci nebudou mít se vstupem do haly problémy, pokud dodrží náležitosti "Návštěvního řádu", tedy že nepřijdou na utkání pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek, nebudou do hlediště vnášet nebezpečné předměty, a podrobí se kontrole totožnosti.

Prohlášení Era-Packu Chrudim převzaté z jeho webové prezentace www.fkerapack.cz:

Dle „Manuálu pro pořadatelské zabezpečení rizikového utkání“ vyhlašujeme, na základně negativních zkušeností s fanoušky SK Slavia Praha, semifinálové zápasy (14.4.2010, 18.4.2010 a případný pátý zápas 2.5. 2010) mezi FK ERA-PACK Chrudim a SK Slavia Praha za VYSOCE RIZIKOVÉ.

Z tohoto důvodu jsou v platnosti výjimečná bezpečností opatření:

- tribuna sportovní haly TJ Sokol Chrudim bude rozdělena na sektor domácích a hostí.

- „hosté“ budou vcházet bočním vchodem – dvorem. Klub SK Slavia Praha do 18. hodiny 14.4.2010 nahlásí jmenný seznam svých fanoušků. Kontaktní osobu najdete na webových stránkách klubu SK Slavia Praha.

- „domácí“ budou vcházet hlavním vchodem.

- fanoušci obou klubů se prokáží osobním dokladem s fotografií. Pořadatelé u obou vchodů provedou prohlídku příručních tašek – kde zkontrolují zákaz vnášení alkoholu, plastových lahví všech rozměrů, pyrotechniky a zbraní.

- do sektoru „hostí“ jsou zařazeni, z výjimečných bezpečnostních důvodů, všichni návštěvníci, kteří nemají bydliště v Pardubickém kraji. Pokud se někdo nahlásí z jiného kraje do sektoru domácích (prokazatelně zdůvodní účel), a to do středy 14.4.2010 do 18:00 hod na tel. 603451341, 605488255 nebo na e-maily petra.panchartkova@remoex.cz nebo hamsa@igservice.cz, bude mu umožněn vstup do sektoru domácích.

KAŽDÝ NÁVŠTĚVNÍK SE ZAKOUPENÍM VSTUPENKY ZAVAZUJE RESPEKTOVAT A DODRŽOVAT NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD, KTERÝ BUDE VYVĚŠEN U OBOU VCHODŮ SPORTOVNÍ HALY.


Vyjádření SK Slavia Praha:

Diváci, kteří nechtějí mít problémy se vstupem, nechť se nahlásí do 16:00 hodin na klubový e-mail: info@slaviafutsal.cz. I po nahlášení na seznam je potřeba plně respektovat Návštěvní řád sportovní haly.

Těm, kteří se nenahlásí a přesto na utkání dorazí, doporučujeme plně respektovat pokyny pořadatelské služby a dbát jejích pokynů.

Pokud nebudete do haly vpuštěni i přes neporušení Návštěvního řádu, doporučujeme věc řešit právní cestou v rámci porušení zákona na Ochranu spotřebitele.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700