Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 4.4.2010

Denik.cz - Jen jedno utkání čtvrtfinále skončilo v normální hrací době. A to rozhodlo o obratu série mezi brněnským Tangem a Slavií Praha. Po páteční porážce 2:3 po penaltách svěřenci trenéra Radka Koreného ve futsalovém play off končí. Tango, druhý celek základní části první ligy, mělo dva mečboly. Od porážky 3:5 ve třetím utkání ovšem slavili pouze sešívaní. A v pátek také cestu do semifinále. „Ani jeden zápas jsme neprohráli, proto jsme si zasloužili postoupit. Pokud utkání čtyřikrát skončí na penalty, svědčí to o vyrovnanosti série. Pokaždé jsme otočili zápas, což ukazuje naší sílu.

Sedmé místo totiž neodpovídá kvalitám našeho týmu,“ řekl po utkání slávistický kapitán Stanislav Bejda.

Domácí Tango poslal do vedení v šestnácté minutě Jan Havel po vybídnutí Veselovského, sedm minut po přestávce srovnal Novotný. Počtvrté v sérii šel duel do prodloužení a v čase 47:52 zvýšil na 2:1 pro Brňany nejlepší kanonýr soutěže Belej.

Půl minuty před jeho koncem nastřelil tyč prázdné slávistické branky, jenže šestnáct sekund před závěrečným hvizdem zamotal míč exligový fotbalista Ulich a Bejda vyrovnal. „Zápas se mi samozřejmě hodnotí špatně, přesto nemám klukům co vytknout. Poslední dva duely odjezdili, jak jsme si představovali. Oba byly dobře rozjeté, ale nebyli jsme schopní je dotáhnout do konce. Znovu nám chyběl krůček,“ hodnotil brněnský kouč Radek Korený.

Pokutové kopy začal přesnou ranou Ulich a potom fanoušky v hale ve Vodově ulici zmrazila tyč Veselovského. Hned vzápětí vychytal Žďánský kapitána Pražanů Bejdu a rozstřel pokračoval až do páté série. Holeček dal, domácí Jan Havel ne. „Pouze Peška s Havlem však splnili mé pokyny, aby kopali nahoru. Tak je větší pravděpodobnost, že padne branka,“ rozezlilo Koreného. „Pokud v Tangu prodloužím smlouvu, mám se ještě na co těšit. Snad zešedivím, nebo mi narostou dlouhé vousy, je to psychicky hodně náročné,“ ulevil si brněnský kouč.

Celý článek včetně fotogalerie naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700