Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 1.4.2010

Slaviaultras.cz - 1:2 pro Tango Brno, takový byl stav celé série po třech odehraných utkáních. Futsalové play-off se hraje na tři vítězné zápasy a tak mohl být tento, čtvrtý, hraný v Edenu, posledním zápasem našich borců v této sezóně. Stejně jako v minulém utkání se dostalo Tango v první půli do vedení, které si však udrželo daleko déle. Hráči, za vydatné podpory asi 90 fandících fanoušků, marně dobývali brněnskou branku. Vyrovnat se jim však k velké radosti všech přítomných podařilo, ale to až několik desítek sekund před koncem při hře bez golmana! Neuvěřitelná euforie zavládla u fanoušků, kteří výborně fandili.

Následovalo prodloužení, ve kterém se naši hráči dokonce dostali do vedení 2:1. Naše euforie byla obrovská a celá hala vydatně povzbuzovala. Brněnským hráčům se však povedl stejný kousek, jako našim hráčům, když přibližně 30 sekund před koncem zápasu vyrovnali na 2:2!

Neuvěřitelná zápletka dramatického zápasu. Následovaly tedy penalty, v nichž se jednoznačně lépe dařilo domácím borcům a čtvrté utkání, druhé hrané v Edenu, zvládli opět na výbornou! Rozhodne se tedy až na palubovce Brna v rozhodujícím pátém utkání!

Během druhé půle se k hale také přišlo podívat kolem 30-ti chuligánů sparty. Ti nejdříve oznámili do telefonu našim chuligánům, že nic neplánují, ti se rozešli do svých domovů a následně na to sparťané přijeli k hale v Edenu.

Slávisté fandící v hale, většina, která nemá s chuligánstvím nic společného, se posbírala a vyšla před vchod bránit naše území. Přibližně 40 lidí tedy vyšlo ven a čekalo, co se bude dít. Sparťané vyzývali, abychom šli za nimi do nedalekého parčíku, jelikož na straně sešívaných nebyli téměř chuligáni, slávisté odmítli a řekli, že čekají nahoře. Sparťanům se nahoru nechtělo, slávistům zase dolů a tak se sparťané otočili a odešli. My se zase odebrali zpět do haly sledovat strhující závěr zápasu...

Díky všem, kteří dorazili fandit do Edenu a vytvořili tak výbornou atmosféru, protože i ta dozajista pomohla hráčům k takovému výkonu. Držíme palce futsalistům v Brně a věříme, že se v letošní sezóně do haly v Edenu ještě podíváme!

Ať žije Slavia!

Celý článek na webu Slaviaultras.cz naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700