Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 18.3.2010

S týmem se loučil ze zdravotních důvodů již na podzim, ale nakonec ještě pomohl týmu sužovanému zraněními v prosinci proti Šumperku. Pak se Jaroslav Kamenický definitivně začal věnovat léčení svých zranění, aby je uvedl do takového stavu, která mu umožňují hrát. Dle svých vlastních slov je nyní opět připraven ke hře, ne však v takové fyzické kondici, aby zvládnul náročnost nejvyšší futsalové soutěže. Navíc z rodinných důvodů není možné aby zvládnul tréninkovou frekvenci našeho mužstva, kde mu situaci komplikuje dojíždění. Především vzhledem

k těmto skutečnostem došlo k dohodě s druholigovým týmem FK Mladá Boleslav, že do konce sezóny bude ikona českého futsalu Jaroslav Kamenický působit právě v tomto mužstvu, kde je hraje formou hostování několik dalších hráčů našeho klubu, a pomůže mu v boji o první ligu. Nastoupit by měl někdejší kapitán futsalové reprezentace již dnes proti Andy Liberec.

Jeho hostování v Mladé Boleslavi umožňuje Přestupní řád díky tomu, že Kamenický za Slavii v roce 2010 nenastoupil a nevztahují se na něj tak přestupní omezení ve vztahu první a druhá liga.

Jaroslav Kamenický odchází do Mladé Boleslavi na hostování, jeho další setrvání v Mladé Boleslavi budeme řešit až poskončení tohoto soutěžního ročníku. O bývalého kapitána našeho mužstva totiž projevilo zájem několik dalších týmů z jeho rodného regionu, z nižších futsalových soutěží.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700