Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 2.2.2010

Nedělní podvečer přinesl zajímavé utkání, kterému nescházely branky, dramatické obraty, a futsal který solidní návštěvu bavil. Atmosféra byla opět více než báječná. Postaral se o ní slavistický kotel, tentokrát v téměř kompletně zaplněném sektoru, který po celé utkání neúnavně povzbuzoval naše mužstvo, a patří mu velký díky za věrnost, neboť výsledky našeho mužstva nejsou v současnosti tím, co by fanouška do hlediště táhlo. V poločasové přestávce dorazila i skupinka teplických, k žádnému konfliktu v hale však díky našim bezpečnostním opatřením nedošlo.

Utkání začalo lépe pro hosty. Po naší ztrátě míče se do úniku dostal Graciano, Kracman s Pachecem před ním až příliš dlouho ustupovali, a brazilský kanonýr se z míst odkud se zahrává desetimetrový kop nemýlil. Na naší straně hrála opět velmi dobře již stabilní první čtveřice, která svého soupeře přehrávala, vyrovnávací gól ale vstřelila ta druhá, která je i nadále v období hledání. Pacheco schoval střelu mezi nohy obránce a svojí první brankou v sešívaném dresu vyrovnal. Vzápětí se nám vydařila kombinační akce kterou zakončil Ulich, brankář vyrazil jeho pokus k Bjedovi a ten míč vrátil do odkryté branky. Hráči soupeře byli evidentně rozhozeni, hádali se mezi sebou, my však jejich nekoncentrovanost nedokázali využít ke zvýšení náskoku. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:1.

Do druhého dějství soupeř pozměnil sestavu, a téměř nestřídal brazilské hráče. Naše obrana ale dlouho pracovala spolehlivě, a nebýt individuálních chyb, mohl se vývoj nadále vyvíjet v náš prospěch. Na kdyby se ale nehraje. Proti Kracmanově pomalé a riskantní přihrávce nevystoupil včas Pacheco, soupeř vypíchl míč, a proti vybíhajícímu Knoblochovi pohodlně skóroval. Vzápětí přišla další branka, když se naši hráči nechali přetlačit ve středu hřiště, a Reinhardt vystřelil na bližší tyč. Opět byla řada na nás. Kracman vybojoval míč, řítil se téměř sám na Kalinu, neviděl však zcela osamoceného Bejdu před prázdnou brankou, volil střelu, kterou Kalina vyrazil ke svým spoluhráčům, kteří se z brejku nemýlili, 4:2. Typické nedáš - dostaneš.

V závěru jsme sáhli k power-play. Několikrát jsme se dostali do velmi slibné pozice, snížit se nám ale podařilo až těsně před koncem. Trefil se také poprvé v našem dresu Luděk Zelenka.

SK Slavia Praha - Balticflora Teplice 3 : 4 (2 : 1)

Rozhodčí: Brejník Aleš (8,2), Melničuk Vladimír (8,3). Delegát: Amler Evžen Diváků: 500
Branky: 14. Pacheco Davide (Kracman Matěj), 15. Bejda Stanislav (Ulich Ivo), 40. Zelenka Luděk (Bejda Stanislav) - 11. Douglas Graciano, 24. Tolstov Alexander, 28. Reinhardt Kevin (Douglas Graciano), 34. Tolstov Alexander (Evandro Marques)
ŽK: 0 - Menezes Sousa Vinicius, Ladeira Guilherme
Slavia Praha: Knobloch Ondřej, Bejda Stanislav, Pleyer Petr, Kracman Matěj, Zelenka Luděk, Ulich Ivo, Pacheco Davide, Hrdina Martin, Malý Jaroslav, Matějka Tomáš, Šturma David Trenér: Stanislav Bejda
Balticflora Teplice: Kalina Jan, Douglas Graciano, Tolstov Alexander, Evandro Marques, Dlouhý Martin, Dyatlov Andrej, Menezes Sousa Vinicius, Reinhardt Kevin, Ladeira Guilherme, Hafenrichter Pavel Trenér: Igor Šulga

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700