Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 20.1.2010

Z důvodu soustředění Balticflory Teplice v rámci Mistrovství Evropy, které se v současnosti koná v Maďarsku, jsme přeložili vzájemné utkání na nový termín. Přesto, že Teplice nakonec na soustředění nejedou zůstává v platnosti nový termín a to neděle 31.1.2010 od 19:00 hodin ve sportovní hale EDEN, tedy na naší domácí palubovce. V našem dresu se poprvé v jednom týmu představí obě bývalé legendy fotbalové Slavie Ivo Ulich a Luděk Zelenka, kteří by pro fanoušky měli být velkou pozvánkou. Ti nás jak doufáme podpoří v hojném počtu, jelikož co se týče fandění, budou i oni mít před sebou...

tentokrát významného soupeře. Fanoušci Teplic si totiž ve futsalové lize získali pověst největších "rebelů". Problémy měli již při svém výjezdu do Zruče nad Sázavou, a nyní dokonce údajně napadli v domácím prostředí výpravu Tanga Brno. I z těchto důvodů plánuje náš klub velmi výrazné posílení pořadatelské služby, i bezpečnostní agentury, jejíž účast je ale při našich domácíh utkáních pravidelná.

Pro futsal jako takový je jistě dobře, když fanoušci jezdí na takzvané "výjezdy", myšleno v duchu fandění, tak jako naši fans předvedli například právě v Teplicích. Atmosféra může být fantastická, což si můžete prohlédnout v naší videogalerii.

I sportovní stránce má soupeř co nabídnout. Jako nováček se ihned se svou "cizineckou legií" zařadil k favoritům soutěže. Jeho dres obléká několik brazilských hráčů, bělorusové, němec.... pod vedením ruského trenéra. My věříme, že jsme ale také na vzestupu, a soupeř v Edenu nedostane nic zadarmo.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700