Vloženo dne: 28.8.2013

Realizační týmy všech našich mužstev, přihlášených do mistrovských soutěží, jsou nyní kompletní. Posilami na funkcionářských postech jsou Jiří Baborák u A týmu, a Petr Svoboda u juniorských mužstev a B týmu. U realizačního týmu "áčka" došlo již po loňské sezóně k neočekávané změně na postu hlavního trenéra, když nás trochu nečekaně opustil Martin Brychta. Jeho přirozeným nástupcem se měl stát jeho dosavadní asistent Patrik Mičkal. Problematické zaměstnání však komplikovalo jeho působení ve funkci, a tak se k A týmu vrací již potřetí zkušený Jiří Baborák, který však bude s Patrikem Mičkalem a Petrem Olivou úzce spolupracovat.

B týmu se nově ujímá Oldřich Pánek, ve spolupráci především s Petrem Svobodou. I dosavadní trenér Martin Suchý má se svým zaměstnáním komplikace, a tak se jeho působnost omezí pouze na juniorské týmy. I zde však bude úzce spolupracovat s Petrem Svobodou a Patrikem Mičkalem. Je tak zajištěna úzká návaznost a komunikace jak s B týmem, tak s A týmem.

Jiří Baborák je zkušený trenér, který v roce 2000 dovedl tehdejší Bakov nad Jizerou k mistrovskému titulu. Naše mužstvo vedl v jeho úvodních sezónách v nejvyšší soutěži, a dosáhl na 5., respektive 4. místo v nejvyšší soutěži. K týmu se pak vrátil v sezóně 2011/2012 a pomohl se záchranou v lize. Nyní se tedy mužstva ujímá již v přípravě.

Petr Svoboda je dlouholetý zkušený futsalový hráč, který nastupoval za Viktorii Žižkov a Benago. Aktivní ligovou kariéru končil v našem mužstvu, podílel se na postupu do 1. ligy. V minulosti již působil jako trenér u našich juniorských týmů, a nyní se k této práci vrací.

A tým:
Trenér: Jiří Baborák
Asistenti: Patrik Mičkal, Petr Oliva
Vedoucí: Oldřich Pánek

B tým:
Trenér: Oldřich Pánek
Asistent: Petr Svoboda
Vedoucí: Jaroslav Pytloun

Juniorské týmy:
Trenér: Martin Suchý
Asistenti: Patrik Mičkal, Petr Svoboda
Vedoucí: Jaroslav Pytloun

Kompletní složení realizačních týmů a strukturu klubu naleznete zde !



 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700