Vloženo dne: 15.6.2013

Po ukončení spolupráce s Martinem Brychtou se čekalo, kdo převezme A tým jako hlavní trenér. Konečná volba asi není překvapením. Hlavním trenérem A týmu byl jmenován Patrik Mičkal, který do klubu přišel již před minulou sezónou, a zastával post asistenta prvního týmu, zároveň se také podílel na vedení juniorských týmů. Je zde tedy návaznost na práci Martina Brychty, který sám jako svého nástupce Patrika doporučil.

Patrik Mičkal patří do kategorie mladých nastupujících trenérů, z řad úspěšných bývalých futsalových hráčů. Již několik let je trenérem reprezentace České republiky do 19 let. Jako hráč byl úspěšný ve fotbalové i futsalové kariéře. Za Vítkovice nasbíral několik desítek ligových startů ve fotbalové lize, za svůj největší úspěch považuje vítězství 4:3 nad Spartou. Ve futsalových soutěžích nastupoval převážně za Mikesku Ostrava, se kterou získal i dva Mistrovské tituly. V roce 1997 si odnesl individuální ocenění Futsalista roku.

Celý realizační tým bude dále doplněn o dva asistenty. První asistent, který bude s hlavním trenérem připravovat tréninky, a zápasovou strategii nebyl prozatím určen, druhým asistentem, který bude v rámci mistrovských utkání nápomocen s organizací byl jmenován Daniel Kolman.

Přejeme Patrikovi hodně štěstí, a pevně věříme, že Slavii opět posune výše ligovou tabulkou.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700