Vloženo dne: 29.1.2012

V polovině sezóny 2010/2011 jsme v rámci úsporných opatření byli nuceni zrušit jakékoliv odměny hráčům za vítězná utkání. Všichni hráči tuto skutečnost akceptovali, až na jednoho klub neopustili, a díky vítězné šňůře od ledna do března nakonec vybojovali play-off. Ovšem bez Stanislava Bejdy,  Tomu v předchozím období klub výrazně pomohl v jeho osobním životě, když mu zajistil prostřednictvím Petra Popoviče zajímavé zaměstnání. Přesto byl nakonec Bejda jediným hráčem, který ve Slavii nepokračoval. Nyní po krátké pauze pokračuje ve své futsalové kariéře v klubu 2. ligy Démoni Česká Lípa, kam jsme jej uvolnili, Nutno říci, že vzhledem ke stavu přestupového trhu, za ještě pořád pro Slavii velmi výhodných podmínek.

Bejda tak nastoupil v českolipském druholigovém derby, kde si užil atmosféru, jakou znal z loňských sezón z našeho domácího Edenu. Atmosféru, o které si my nyní mužeme nechat jen zdát, což můžete vidět ve fotografiích Petra Kořínka u tohoto článku.
Přesto, že tedy ukončení spolupráce se Stanislavem Bejdou nebylo úplně ideální, děkujeme za utkání, která odehrál, branky které v našem dresu vstřelil a přejeme mu, ať si svoji sportovní kariéru prodlouží co nejdéle.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700