Vloženo dne: 10.1.2012

Klubová organizační struktura doznala v polovině roku 2011 určitých změn, které jednomyslně odsouhlasili členové vedení klubu. Většinu z nich jste již nalezli v odkazu „Kontakty“ na naší webové stránce, přesto přinášíme jejich souhrn, aby nedošlo k nedorozuměním, ke kterým dodnes dochází. Proto nám zpětně dovolte mále shrnutí, v rámci naší snahy informovat zcela otevřeně o všech klubových událostech a dění v něm. A také z důvodu, aby nikdo neoprávněně nevystupoval jménem klubu, tak jak se stalo u několika letních přestupů, které nebyly odsouhlaseny statutárními orgány klubu, jejich platnost bude zrušena, a věc budou řešit kompetentní orgány FAČR. Dále chceme jednoznačně deklarovat kdo je oprávněn vystupovat jménem klubu SK Slavia Praha – klub futsalu FIFA o.s., aby nedocházelo ke zneužívání jména klubu pro osobní prospěch.

Tříčlený výbor vedení klubu pokračuje i nadále v podobě:
Daniel Kolman – předseda klubu
Petr Popovič – místopředseda klubu
Petr Štěpán – jednatel

Členové výboru jsou zároveň i statutárními orgány klubu, a tudíž jediní s oprávněním podpisu za klub SK Slavia Praha – klub futsalu FIFA.

Členy širšího vedení jsou dále Oldřich Pánek, Aleš Štorc, Ing. Jiří Baborák, Martin Suchý a JUDr. Jaroslav Pytloun.

Trenéry A týmu jsou Jiří Baborák a Aleš Štorc. Vedoucím mužstva je Oldřich Pánek, manažerem Daniel Kolman. U A mužstva skončil po uplynulé sezóně Martin Brychta, z čistě ekonomických důvodů. Tak jak jsme již popisovali v článcích o situaci klubu, nemohli jsme si v současné době dovolit financovat dojíždění trenéra Brychty z Vysokého Mýta. Situace nás velmi mrzela, neboť Martin se ukázal jako vynikající trenér, jehož práce by se jistě v dlouhodobém horizontu velmi pozitivně projevila. Řešili jsme usilovně vyrovnání finančních závazků vůči trenéru Brychtovi, což jak doufáme skončilo úspěšnou dohodou, abychom tím zaručili to, že se v budoucnu bude moci Martin případně na lavičku Slavie vrátit. Za jeho dosavadní neodiskutovatelný přínos klubu znovu děkujeme!

U rezervního mužstva, které nyní funguje v úzké návaznosti na A tým a juniorská družstva, se vedení ujal realizační tým mládežnických oddílů, ve složení trenér Martin Suchý, vedoucí Oldřich Pánek a manažer Jaroslav Pytloun. Trenér Nedvěd v klubu již v létě po šesti letech skončil na vlastní žádost, a to jak u B týmu, tak juniorských mužstev, kde také v současnosti „vládne“ uvedený realizační tým. Na to hodnotit sportovní stránku věci je ještě brzy a po sezóně bude jistě dostatek prostoru. Co však můžeme velmi pozitivně vyhodnocovat již nyní, je radikálně zlepšená komunikace mezi realizačními týmy A mužstva, rezervních (juniorských) mužstev, a vedením klubu, která v minulosti především právě ze strany Petra Nedvěda velmi vázla.

Oblast marketingu a propagace měl na starosti v posledním období Tomáš Valter. Protože však s jeho činností, nebo spíše dlouhodobou nečinností, panovala nespokojenost, byl odvolán a úkoly spojené s touto oblastí bude i nadále vykonávat Petr Štěpán, který má na starosti také organizační úsek, především pořadatelství domácích utkání.

Domácí utkání i nadále hrajeme ve sportovní hale Slavia v Edenu, kde bude nadále pokračovat velmi dobrá spolupráce s ředitelem haly panem Františkem Vorlem.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700