Vloženo dne: 9.8.2019

Letní přestávka skončila před pár dny i pro pražskou Slavii, která zahájila přípravu na novou sezónu v domovské hale v pražském Edenu. Dlouho se spekulovalo o tom, kdo tým v nové sezóně povede, ale na postu trenéra klubové vedení změnu neudělalo. Na lavičce tak znovu budeme vídat Ivana Božoviče, zkušeného srbského kouče.

Vyjádření klubu: Ivana Božoviče považujeme za skvělého odborníka, a vynikajícího člověka. Jsme velmi rádi, že došlo k dohodě o pokračování spolupráce. Věříme, že pro klub a zlepšování našich hráčů, to bude mít další pozitivní vývoj.

Vedení Slavie posílilo realizační tým o Mário Vozára, bývalého brankáře slovenské reprezentace, který ale řadu let působí v české lize, naposledy na pozici trenéra brankářů v Interobalu Plzeň. Ten bude ve stejné pozici pracovat i ve Slavii, což se jeví při nízkém věkovém průměru slávistických gólmanů jako dobrý tah.

Vyjádření klubu: Specializované brankářské tréninky budou samozřejmě určeny primárně pro brankáře Slavie, Karpiaka, Žežulku, Vondráčka a další hráče, kteří budou hájit branku klubu v juniorských soutěžích. Nebráníme se však myšlence nabídnout brankářské vzdělávání pod Máriem Vozárem, kterého v rámci Československa považujeme za nejlepšího brankářského trenéra, i klubům z Prahy a blízkého okolí. Pokud bude mít vedení klubů jako Wizards Praha, SK Kladno, Olympik Mělník, a další, zájem poslat své brankáře na brankářské tréninky Slavie, budeme se snažit vyjít maximálně vstříc.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700