Vloženo dne: 28.2.2019

Před koncem základní části VARTA futsal ligy SK Slavia zužuje svůj kádr. Po vzájemné dohodě s klubem už v Edenu nepokračují reprezentant Makedonie Ivan Krstevski a Brazilec Dodo, kteří odletěli domů. Další změny ještě mohou nastat, neboť vedení klubu není s dosavadním průběhem sezony spokojeno. 

„Oběma hráčům za jejich práci pro klub děkujeme,“ uvedl prezident klubu Daniel Kolman. „Ke zúžení kádru jsme přistoupili po pečlivém zvážení toho, jak se naše sezona vyvíjí. Výsledky proti týmům z předních míst v tabulce nás zklamaly. V této situaci chceme, aby byl náš kádr kompaktnější a dostali více prostoru mladí juniorští reprezentanti,“ dodal Kolman.

Ivan Krstevski působil ve Slavii druhou sezonu, jeho výkony hodně ovlivnila nemoc a zranění, se kterými se musel makedonský reprezentant vypořádat zejména v jeho první sezoně. V té druhé nastřílel 10 branek a přidal osm asistencí.

Dodo přišel do Edenu před začátkem této sezony, také on se zranil v jednom z úvodních utkání a zranění ruky ho hodně přibrzdilo. Vstřelil čtyři branky a připsal si sedm asistencí.

„Rád bych ocenil vstřícný přístup, který oba hráči projevili v závěru svého působení, neměli jsme žádný problém. Ukončení hráčů ve Slavii proběhlo po vzájemné dohodě. Nebylo to snadné rozhodování, ale takový je sport, někdy jsou taková rozhodnutí nevyhnutelná. Oběma hráčům přejeme hodně úspěchů v další kariéře,“ uzavřel téma zúžení kádru Daniel Kolman.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700