Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 19.1.2017

Ani Slavia nezahálí a před pátečním utkáním s Třincem posílila svůj hráčský kádr. Přichází slovenský reprezentant Martin Směřička, který naposledy hájil barvy úřadujícího futsalového mistra Slovenské republiky, klubu ŠK Across Pinerola Bratislava, který po letech nadvlády poněkud překvapivě připravil o titul Slov-Matic Bratislava. Pinerola se na podzim představila ve skupině futsalové ligy mistrů UEFA Futsal Cupu na půdě FK ERA-PACKu Chrudim.

Martin Směřička (1994) patří k nastupující generaci Slovenské reprezentace, kde je oporou. Na klubové scéně to byl právě on, kdo byl hlavním strůjcem konečného vítězného tažení mužstva Pineroli za mistrovským titulem.

"S Martinem jsme byli v kontaktu již před dvěma lety, kdy byl kapitánem slovenské U-21, avšak nakonec se rozhodl zůstat v Bratislavě a přijmout nabídku Pineroli. Nyní se nám jednání podařilo dotáhnout do konce, a pouze z důvodu Martinova vážného zranění nemohl být k dispozici již od poloviny soutěže. Věříme, že se stane platnou posilou a spojení bude prospěšné pro Martina i klub," řekl k přestupu předseda SK Slavia Daniel Kolman.

Hráč bude k dispozici již pro páteční utkání s Třincem.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700