Vloženo dne: 20.7.2016

Po odchodu Davida Filingera do Litoměřic nebylo jasné, kdo zaujme místo asistenta trenéra Martina Brychty. Ten si ke spolupráci vybral jednoho z dalších zkušených hráčů našeho týmu - Michala Saláka, který by především v rámci tréninkového procesu měl předávat týmu své bohaté zkušenosti, které nabyl v Balticfloře Teplice, od několika velmi zkušených a kvalitních zahraničních trenérů.

Michal Salák řekl: "Jsem rád, že budu moct s Martinem Brychtou spolupracovat. Do budoucna bych se velmi rád věnoval trenérské práci, a toto je možnost jak začít. Děkuji Slavii, že mi to umožnila. Domnívám se, že mám v tomto směru v rámci tréninkového procesu klubu mnoho co dát. V rámci mistrovských utkání se budu plně koncentrovat na pozici hráče."

Realizační tým však pro tuto sezónu dozná i dalších změn. K těm tradičním v podobě fyzioterapeuta - maséra bude obsazena také pozice sportovního ředitele, a specialistů na kondiční stránku, či tréninků brankářů.

Jedno je však jisté. Jako hlavní trenér pokračuje Martin Brychta a roli asistenta zaujme po Davidu Filingerovi Michal Salák.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700