Vloženo dne: 14.9.2015

To co všichni zasvěcení již dlouho tušili se stalo oficiální skutečností a Jan Lištván se definitivně stal hráčem našeho klubu, prozatím formou hostování do konce této sezóny. Hráč Chrudimi, se kterou oslavil i Mistrovský titul, v posledních letech formou hostování hrál v nedalekém Nejzbachu Vysoké Mýto, a především za Zruč nad Sázavou.

Člen širšího kádru reprezentace dostal od Slavie nabídku v minulosti již několikrát, k definitivní dohodě ale došlo až letos.

Předseda klubu Daniel Kolman k angažování Jana Lištvána řekl: "Pevně věříme, že Honza bude velkým přínosem, strůjcem našeho sportovního vzestupu, a jeho hostování se po této sezóně promění v přestup. S Lištvim jsem v kontaktu snad pět let, ale až nyní byla na obou stranách taková situace, aby dohoda nabrala reálných rozměrů. Získání tohoto vynikajícího levonohého hráče byla hned na startu příprav na letošní sezónu priorita. Futsalová Slavia po vzoru své velké fotbalové matky vyhlásila cestu vzhůru, aby dělala čest svému jménu. Angažování čtyř hráčů reprezentace České republiky je toho snad dostatečným důkazem. Neznamená to ale, že ztratíme pokoru a budeme před tým stavět nesmyslné cíle. Díky našim novým partnerům budeme chtít stavět silné mužstvo, ovšem postupnými a smysluplnými kroky. Nyní kádr v podstatě uzavíráme, a jeho případné posílení či doplnění pro druhou polovinu soutěže a play-off budeme řešit až v zimě. Nyní realizační tým a celé mužstvo dostanou prostor pro to, aby si vše sedlo. Pak se teprve uvidí... Nicméně se vrátím k Honzovi, kterého ve Slavii vítám, a doufám že číslo 21 zaujme v klubové historii velký rozměr."

Rozhovor s Janem Lištvánem připravujeme.


 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700