Vloženo dne: 20.8.2015

Jméno Vahala není fanouškům Slavie neznámé, neboť Stanislav Vahala hájil na začátku devadesátých let branku fotbalového klubu. Jak se říká, jablko nepadlo daleko od stromu. Syna Ondřeje objevili pro futsal v dnes již zaniklém Eco Investmentu Praha, jehož práva na hráče jsme před několika lety získali. V té době se ale Ondra futsalu nevěnoval, a tak bylo poměrně překvapením, když se stal v roce 2012 na žádost Bohemians 1905 součástí hráčské kompenzace za Davida Filingera, jemuž bylo v Bohemians ukončeno hostování, aby z Benaga Zruč n/Sázavou mohl přestoupit do našeho klubu.

V Bohemians 1905 oprášil svojí futsalovou kariéru, která se však naplno rozvinula až po přestupu do Benaga Zruč n/Sázavou. V posledním období začal dostávat svoji příležitost i v Reprezentaci České republiky, kde s Liborem Gerčákem vytvořil poměrně ustálenou dvojici.

Již v závěru loňské sezóny však Ondra kádr Benaga opustil, a v létě si sám vyjednal v podstatě pozici volného hráče, ve které nyní přichází do Slavie.

Tak jako se zvýšila konkurence v kádru, obrovsky se zvýšila i konkurence na brankářském postu, což jak doufáme přinese kvalitní výkony i na tomto klíčovém místě týmu.

S Ondrou připravujeme rozhovor, vítáme ho ve Slavii, a doufáme v jeho přínos klubu.

Důležité je upozornit na skutečnost, že Ondra je velkým fanouškem sešívaných barev, a přichází tak do klubu svého srdce...
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700