Vloženo dne: 16.8.2015

Výrazným písmem se do historie našeho klubu zapsal brankář Marian Krajč, který čtyři sezóny hájil barvy našeho mužstva. Nikdy se nestal jeho kmenovým hráčem, vždy v klubu působil na hostování ze svého mateřského Chemcomexu. Letos jsme se již na dalším pokračování spolupráce nedohodli a Marian zamířil do ligového Kladna, jak informuje stránka OKF:

Kladenské futsalisty čeká v nové sezóně nejvyšší soutěže – Chance futsal ligy – řada změn. Tou největší je zřejmě změna názvu, když končí dosavadní generální sponzor SAT-AN, kladenští tak budou vystupovat pod jednoduchým názvem FK. Konec hlavního sponzora se sice promítne do podmínek, jež může klub hráčům nabídnout, nicméně sezóna zajištěna je. A to i v případě juniorských výběrů do 19 a 17 let, které se rovněž zúčastní svých nejvyšších soutěží.

Další zásadní změnou je osoba trenéra, když si tuto pozici premiérově vyzkouší dlouholetá ikona kladenských Jiří Veselý. Asistentem mu bude loňský hlavní kouč Jakub Jiránek, cílem tohoto dua je pak hrát klidný střed tabulky. „Myslím, že kádr týmu bude kvalitní. Sezóna však nebude lehká, všichni soupeři posilují, přichází další řada kvalitních cizinců. Určitě však nechceme do posledního kola hrát o záchranu.“ říká nový trenér Veselý.

Z loňského kádru ukončili z pracovních důvodů činnost Player a Čurda, zraněn je Jaráb. Do kádru pak přichází z divizního Brandýska Kaválek, z pražské Slavie pak kvalitní brankář Krajč. V případě potřeby je připraven naskočit do hry i trenér či další ikona celku Müller. V kuloárech se pak proslýchá, že vedení týmu usiluje o příchod legendy českého futsalu Martina Dlouhého, spolupráce v rámci výměny hráčů byla navázána s pražským Chemcomexem.


Marianovi již touto cestou děkujeme za odvedenou práci ve Slavii, důstojné osobní poděkování připravíme v rámnci našeho vzájemného utkání.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700