Vloženo dne: 21.4.2015

Slavii trénoval v minulosti již dvakrát. Vždy po roce své působení ukončil. Ař nyní bude mít trenérovo působení v klubu trvalejší charakter. Ano, řeč je o stávajícím trenérovi A týmu Martinu Brychtovi. Tato zpráva je v podstatě pouze formálním oznámením toho, na čem se vedení klubu s Martinem dohodlo již v závěru sezóny. A to, že bude jako hlavní trenér pokračovat i v nadcházející sezóně.

"Martin dostal nabídku pokračovat v podstatě v nejtěžším okamžiku loňské sezóny, když nám reálně hrozilo, že skončíme na sestupové pozici. Trenéra jsem ujistil, že jestli sestoupíme, pěkně si nastalou situaci vyžere, jak se říká, a bude to on, kdo bude klub tahat z druhé ligy zpět do nejvyšší soutěže", usmíval se prezident klubu Daniel Kolman a pokračoval: "Martinova práce je na naší hře pozitivně vidět. Kluky pracovat s Martinem baví a je potřeba trpělivosti, aby jeho práce začala přinášet i ovoce v podobě bodů. Vůbec jsme ve vedení nepřemýšleli o změně. Jediné co mohlo trenérovo působení u nás zhatit, by bylo jeho vlastní rozhodnutí."

O odchodu ze Slavie však nepřemýšlel ani trenér Brychta: "Překvapilo mě, že se mnou Dan Kolman začal mluvit o prodloužení smlouvy ve chvíli, kdy se většinou trenéři vyhazují. Jsem rád, že klub důvěřuje mojí práci. Ve Slavii je mužstvo s velkým potenciálem. Ne jen proto, že je mladé a perspektivní, ale také proto, že je již nějakou dobu pohromadě. Těším se na příští sezónu a věřím, že získáme více bodů než letos."

A jak tedy budou vypadat realizační týmy? Daniel Kolman říká: "Vedení klubu se sejde příští týden. Složení realizačních týmů budeme řešit. U A týmu bude mít rozhodující slovo Martin samozřejmě. K zásadním změnám nedojde, ale nějaké drobné nastanou. O tom je ovšem ještě předčasné hovořit. V každém případě si nechceme brát příklad z fotbalu, kde to každou chvíli nějaký trenér odskáče. Cesta je ve stabilitě a trpělivosti."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700