Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 12.4.2016

Před pátečním zahájením play-off Chance futsal ligy jsme pro vás ve spolupráci s vedoucím mužstva Oldřichem Pánkem připravili přehled statistik našich hráčů. Rádi znovu připomínáme, že z pohledu klubu se jednalo o historicky nejúspěšnější sezónu, ve které jsme získali nejlepší umístění po základní části!

Nejlepší střelec

Nejlepším střelcem se stal Michal Salák s 21 brankami, to je počet, který je ještě cennější díky tomu, že kvůli zranění kolene odehrál pouze 18 utkání – jinak by zcela jistě ohrožoval i nejlepšího střelce celé soutěže Michala Beleje. 14 branek přidal reprezentant Jiří Novotný, o jednu méně pak Michal Vejvoda. Do střelecké listiny se zapsal dvakrát také brankář Ondřej Vahala!

Nejlepší nahrávač

Nejvíce asistencí má na svém kontě Ondřej Míča –12, 9 jich má pak Jiří Novotný. Sedmkrát na branku nahráli Michal Salák a Antonín Hrdina. Za nimi je opět v závěsu s pěti asistencemi gólman Ondřej Vahala.

Nejvíce utkání

To je statistika, která vzhledem k velkému počtu zranění má svoji váhu – a této statistice s 22 zápasy dominuje Ondřej Vahala! 21 utkání má na svém kontě Brňák Jan Homola. Na dvacet zápasů ještě dosáhl Jiří Novotný, jenže ten byl na soupisce několikrát pouze jako statista!

Přehled všech statistik si můžete prohlédnout v přiložené grafické tabulce. Věříme, že po play-off také nebude statistika nuda!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700