Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 22.11.2010

Fcbalticflora.cz - Po prohraném utkání na půdě Balticflory Teplice 7:1 poskytl na pozápasové tiskové konferenci rozhovor náš trenér Martin Brychta. Text přinášíme v plném znění, tak jak jej uveřejnila webová stránka domácího klubu. Příčiny porážky spatřuje náš trenér především v individuálních chybách, kterých jsme se dopustili v útpčné fázi, zklamán byl i z výkonu některých hráčů: "Hodně nazlobený byl na své svěřence po porážce v Teplicích trenér Slavie Praha Martin Brychta. Jeho tým prohrál vysoko 1:7 a domů odjížděl se svěšenými hlavami.

 

Ligový zápas se hrál dva dny po tom pohárovém. Nakolik jím byl ovlivněný?
Samozřejmě, že byl. Měl jsem možnost si prohlédnout video ze středy. Našel jsem tam věci, které se mi nelíbily. Bohužel mezi středou a pátkem nebyl žádný trénink. Říkal jsem své poznatky mančaftu až před zápasem. To co se pak stalo na hřišti mě neuspokojilo.

V čem se vám tedy ten zápas nepovedl?
Nebyl to ten zápas, který jsme sehráli ve středu na domácí půdě. Hlavně druhá čtyřka mě výkonnostně zklamala. Byla u prvních dvou gólů, které jsme domácím darovali pokaženými přihrávkami. Stejně tak tomu bylo i ve druhé půli, i když jsem na ty chyby mužstvo o přestávce upozorňoval. Říkal jsem jim, že pokud budou hrát tak jako doma, tak se s nepříznivým stavem dá ještě něco dělat. Staly se pak ale stejné chyby, jako v prvním poločase. Pak jsme ještě zkoušeli power-play, ale nevyvedla se nám. Možná i proto, že nám chyběl Matějka, hráč do přesilovky.

Popište prosím přesně chyby vašeho mužstva.
Nebyly to chyby v obranné fázi. Jednalo se o chyby v útočné fázi. Při hře v obraně jsem gól nedostali. Potíž byla v přechodu do útoku, ve ztrátách balonu. Soupeř byl nekompromisní a ty naše chyby uměl trestat.

Může být váš špatný výkon zapříčiněný i tím, že jste hráli venku bez svých výborných fanoušků?
Ano, může. Jsem ale zastáncem toho, že ten tým jde vývojem a hraje, na co má. A to by měl odevzdat v každém zápase a ne jen jednou za měsíc. Vím, co v těch klucích je a jsem zklamaný.

Balticflora předvedla taktický výkon, že?
Samozřejmě. Pokud soupeř potrestá všechny naše chyby, tak ho musím z taktického hlediska jen a jen pochválit. My svými chybami dostali domácí na koně. Nakonec ten výsledek byl pro nás moc vysoký. Musím však uznat, že bohužel naprosto zasloužený.

Vypadá to, že vám Balticflora vůbec nevyhovuje. V lize jste jí ještě neporazili.
Neřekl bych. Třeba ve středu jsme byli blízko prodloužení. Bohužel to nevyšlo, ale ten výkon byl o něčem jiném, než v pátek, kdy jsme hráli moc ustrašeně. Chyby v přechodové fázi umí mančaft, jaký Balticflora má, trestat na sto procent. Nezbývá mi nic jiného, než jí pogratulovat.

Text: fcbalticflora.cz Foto: Nikola Knoblochová

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700