Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 30.10.2018

V polovině září podstoupil Martin Brychta úspěšnou operaci kolene, po měsíci odložil berle. Svoje spoluhráče ze Slavie sledoval z hlediště haly na Podvinném Mlýně a přiznal, že se návratu k futsalu už nemůže dočkat. „Už jsem se tam zase viděl, těším se asi dost.“

Kdy vlastně jste na operaci byl?
Bylo to 11. září, teď jsem čtyři týdny po ní. Průběh podle informací lékařů dopadl dobře. Chodím už bez berlí a užívám si to. Je to najednou svoboda! Paráda! Chtěl bych za dobrou práci poděkovat svým lékařům – pánům Cinegrovi a Olivovi.

Jak se těšíte na návrat k futsalu?
Když jsem se díval na derby z tribuny, tak jsem se tam zase viděl. Těším se moc. Ale čeká mne ještě dlouhý proces, začal jsem rehabilitovat, chodím na magnety. To bude tři týdny. Pak přijde na řadu trénink, ale bude to pozvolna, koleno si na to musí zvykat. Musí se posílit tak, aby se to příště už nestalo.

Mluvil jste s trenérem Božovičem?
Mluvil jsem s ním, on by chtěl samozřejmě, abych byl zpátky co nejdřív, nejlépe na play-off, ale to bude ještě asi brzo, spíš bych to viděl na léto. Tak optimisticky to nevidím.

Jak se vám líbilo derby?
Zápas to byl vyrovnaný, škoda, že nepadlo víc branek, mohlo to být dramatičtější. Je to škoda, že Slavia prohrála, kdyby proměňovala šance, tak mohl být výsledek jiný.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700