Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 28.2.2018

V posledním domácím zápase vstřelil slovenský reprezentant Vojta Turek pět branek a pomohl Slavii k vysokému vítězství 10:5. Podařilo se mu to podruhé, stejně se mu dařilo i také v jeho premiérovém utkání. „Doufám, že už mám tohle v kabině předplacené,“ usmívá se. Stejně jako jeho spoluhráči ví, že ne všechno se zatím v této sezoně podařilo a je stále na čem pracovat.

Proti Jeseníku jste dobře začali, vypracovali si náskok, po přestávce se soupeř dotáhl. Čím to bylo?
Možná trochu poklesem koncentrace, opakuje se to, nebylo to poprvé. Musíme se takových výpadků vyvarovat. Když vedeme o pět branek, tak už musíme zápas kontrolovat a dotáhnout ho do vítězného konce, a ne si to takto komplikovat. V play-off nám nikdo nic takového neodpustí.

Vstřelil jste znovu pět branek, jak se něco takového podaří zopakovat?
Potěšilo mne to, ale musím pochválit své spoluhráče, mnohokrát mne našli před brankou ve správnou chvíli a dali mi dobré přihrávky. Navíc bylo i důležité, že jsem se do zápasu rychle dostal, vlastně hned z prvního doteku jsem vstřelil gól. To se pak samozřejmě hraje mnohem lépe.

Čekají vás poslední dva zápasy s Plzní a Brnem, co od nich čekáte?
Půjdeme do obou zápasů s tím, že chceme vyhrát. Jako pokaždé. Každý zápas je ve futsale jiný, myslím, že proti Plzni to bude hodně atraktivní utkání. Máme o motivaci postaráno, máme jim co vracet za domácí zápas.

Prozradíte nám, kolik se za pět gólů platí v kabině do kasy?
Já doufám, že tohle mám už zaplacené, že to se platí jenom jednorázově. (úsměv)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700