Autor: Daniel Kolman   Vloženo dne: 30.7.2009

Jeden z mladých nadějných hráčů bývalého Eco Investmentu, který se na začátku přípravy ukazuje ve velmi dobrém světle je Stanislav Mařík, který zasáhl do historicky úvodního utkání SK Slavia Praha futsal hned jako člen elitní čtveřice. A nesmazatelně se ihned zapsal do historie klubu, neboť se po přihrávce Kosiny trefil již v úvodní minutě do sítě Balticflory, čímž se stal úvodním střelcem klubu v jeho nové éře. "Stanleymu" jsme položili několik otázek, a v rozhovoru se přiznává, že si vůbec neuvědomuje, jaký má jeho branka význam.

Jak nesete ukončení historie Eco Investmentu?

Konec Eca nesu docela špatně. V Ecu jsme měli super partu, a mrzí mě že se musela takhle rozpadnout. Pevně ale věřím, že všechno špatné je pro něco dobré, a že ve Slavii to bude ještě lepší.

Co pro vás znamená hrát za Slavii Praha?

Hrát za Slavii je pro mě velká čest a jsem rád, že jsem tuhle šanci dostal. Budu se snažit udělat maximum, abych byl platným členem týmu a pomohl dosáhnout co největšího úspěchu.

Stal jste se prvním střelcem klubu, uvědomujete si že jste se nesmazatelně zapsal do historie?

Vůbec si to ještě neuvědomuji, ale jsem rád, že jsem se trefil.

Fanouškem jakého klubu jste?

Jsem fanouškem Slavie.

Co očekáváte od nadcházející sezóny?

Čekám, že se porveme o titul, ale asi bude chvíli trvat než si mančaft sedne. Takže pokud to nevyjde letos, nevadí, porveme se o to za rok. Důležité je, aby jsme jako mužstvo měli pocit, že jsme do toho dali všechno.

Eco mělo o fanoušky nouzi. Očekáváte změnu?

Doufám, že změna přijde. Už na první zápas s Teplicemi přišlo víc lidí než na finále s Chrudimí a to to byl jenom přátelák.

Jsou pro Vás fanoušci důležití?

Určitě jsou velmi důležití. Dokáží vás vyhecovat k lepším výkonům. A ti slávističtí jsou více než skvělí. Moc si jejich podpory vážíme a doufáme že budou chodit v hojném počtu.

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700