Autor: Ondřej Zlámal Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 9.1.2017

Nastoupil i přes zdravotní problémy s rukou a byl platným hráčem, zejména ve druhém poločase. Petr Oliva sice v zápase našel pozitivní chvíle, přesto po prohře s Benagem důvody ke spokojenosti neměl. „Musíme hrát lépe,“ burcuje před čtvrtečním derby se Spartou.

Jak hodnotíte utkání s Benagem?
Prohráli jsme, takže spokojení být nemůžeme. Bylo tam pár pozitivních momentů, ale chtěli bychom náš výkon ještě zkvalitnit a podávat lepší výkony. Nemůžeme být spokojení.

Rozhodly nakonec vaše neproměněné šance v úvodu druhého poločasu?
Je pravda, že za stavu 1:3 a 2:4 jsme měli několik jednoznačných šancí, ale nejsem přesvědčený o tom, že to byly rozhodující momenty. Mohlo se to zdramatizovat, ale nám nevyšel celý začátek, byly tam zbytečné branky. Než naše neproměněné šance, to spíš rozhodly naše obdržené góly.

Jaké to bylo, když vám chyběli oba trenéři?
Bylo to nestandardní, ale máme v týmu pár zkušených hráčů, něco jsme si k tomu řekli, velký vliv na utkání to snad nemělo.

Hrál jste s bandáží na ruce, co se vám stalo a jak vás to ve hře limituje?
Měl jsem zlomený palec, je to tak na hraně toho, zda hrát nebo nehrát. Původně jsem chtěl naskočit až na konec zápasu, ale při naší marodce jsem se nakonec dohodl s trenéry, že budu hrát od začátku. Dával jsem si na to pozor, ale limitem to nebylo.

Takže se můžeme těšit, že nastoupíte v derby?
Doufám, že ano.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700