Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 17.11.2016

Pro slávistického trenéra Martina Brychtu má zápas proti fenoménu českého futsalu FK ERA-PACKU Chrudim ještě jednu dimenzi. V letech 2008-2011 v ERA-PACKU působil. Je to další důvod, proč chce, aby SK Slavia proti mistrovskému celku odehrála dobrý zápas.

Jaké to pro vás je připravovat svůj tým na Chrudim?
Je to vždycky pikantní. Pár let jsem tam působil, hodně lidi tam znám. Ale nejenom pro mne, pro nás pro všechny je to výjimečná výzva.

Je to bezesporu nejtěžší zápas v základní části…
Určitě, my jsme tam v minulých letech jezdili vždy ten zápas, abych tak řekl, z povinnosti odehrát. Bylo to tím, jaký kádr byl, jak jsme byli připravení, nepřipravení. Teď věřím, že  jsme schopní tam odehrát kvalitní zápas.

Co bude pro Slavii nejdůležitější?
Očekávám, že kluci předvedou naši hru, kterou už nějaký čas děláme na trénincích, že se do ní víc dostanou. A samozřejmě absolutní nasazení a týmovou bojovnost.

Jaká je podle vás současná Chrudim, je lepší než bývala?
To těžko posuzovat, kádr se trochu měnil. Jestli je slabší, silnější….mívala tam technické typy hráčů, letos mají trenéra, který se kromě jiného zaměřil na defenzivu a tu plní na sto procent. Nedostávají branky, vyhrávají o jeden, dva góly. Od čistých kont se odrážejí. Jsou zase tam, kde byly celé roky.

Je to i kvalitním brankářem?
To si myslím, že se Chrudimi povedlo, její gólman už v pohárech prokázal, že je na vysoké úrovni.

Trenér Felipe Conde Slavii pochválil, berete to jako zdvořilost?
Já jsem rád, že nás sleduje a že vypozoroval, že jdeme nějakým směrem. Je to ale na nás, abychom ukázali, že je to správný směr a že jsme s Chrudimí schopní hrát vyrovnaný zápas.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700