Autor: Lukáš Knap, Foto: Michal Pavlík   Vloženo dne: 12.11.2016

Michal Salák a Martin Brychta ml. zhodnotili domácí zápas s Nejzbachem, který skončil remízou 2:2, ve stejném duchu. Oba mrzel výkon z prvního poločasu a oba ocenili zlepšení po přestávce. Stejný je i názor na výsledek, jeden bod je pro Slavii v domácím prostředí ztrátou.

Michal Salák:
První poločas pro nás dopadl výsledkově špatně, ale herně jsme byli lepší, měli jsme šance, bohužel jsme žádnou neproměnili. O přestávce jsme si řekli, co musíme zlepšít, že musíme napadat druhou čtyřku mnohem aktivněji, rychle dát gól. To se nám podařilo, přidali jsme i druhý. Ale skončilo to remízou, je třetí v řádě, je to pro nás ztráta, navíc druhá remíza doma. Je to škoda.

Martin Brychta ml. – autor vyrovnávajícího gólu:
Moc dobře se mi zápas nehodnotí, řekli jsme si, co máme hrát a na co si dát pozor, ale pak jsme z takové situace dostali branku. Přesně z toho, na co jsme se připravovali a veděli o tom. Druhý inkasovaný gól byla trochu náhoda, ale i tak jsme měli hráče dřív dostoupit. Soupeř hrál to, co jsme čekali, hrál důrazně, využíval pivota, což nám dělalo problémy. O přestávce jsme si řekli, že už to tak dál nejde, že to musíme změnit a srovnat. Oba poslední domácí zápasy si byly bohužel trochu podobné, první poločasy se nám nepovedly. Musíme si na to dát pozor a pokusit se to změnit.

Úkol naplno zabodovat bude v příštím kole zatraceně složitý, slávisté v pátek pocestují k venkovnímu zápasu proti úřadujícímu mistru – Era-packu Chrudim.
 



 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700