Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 24.10.2016

Trenér Martin Brychta měl po remíze s Helasem Brno ke spokojenosti hodně daleko. Mrzel ho zejména průběh prvního poločasu, ve kterém padly všechny branky. Přiznává, že v kabině o přestávce padla hodně ostrá slova.

Jak těžký byl zápas proti Brnu?
Těžký byl, čekal jsem to, i když přijeli bez své největší hvězdy. Kluky jsem nabádal k tomu, aby k tomu tak přistoupili. Bohužel první poločas nebyl z naší strany dobrý ani z hlediska přístupu, ani hry. V kabině padla ostrá slova. Druhý poločas byl lepší, ale Helas hrál dobře v obraně a byl nebezpečný i v útoku, k vítězství nás nepustil. Po takovém průběhu bod musím brát.

Co hlavně jste chtěli do druhého poločasu změnit?
Hlavně jsme mluvili o tom, že jsme se připravovali na určité věci, které by měly proti soupeři platit, ale vůbec jsme je neplnili. Jednou se nám nacvičená akce podařila a byl z toho gól, ale jinak toho bylo málo. Musím říct, že mne to dopálilo, protože určitě není dobře, když se neplní to, co má mančaft dělat. Chystali jsme se na to celý týden. I samotný přístup od některých hráčů nebyl takový, jaký bychom očekávali. I když jsme se snažili hráče po třech úspěšných zápasech udržet při maximální koncentraci. Bohužel první poločas tomu neodpovídal. Výsledek je tedy takový, jaký nakonec je.

V zápase neměla Slavia moc šancí, mrzí vás, že jste alespoň ty nedokázali proměnit?
Začátek utkání z naší strany tak hrozný nebyl. Pár šancí jsme měli, ale bohužel jsme nedali gól. Pak postupem času jsme od toho, co jsme chtěli hrát, odstoupili a nedokončili ho dobře.

Další zápas je v Hodoníně, jak se na něj budete připravovat?
Máme na něj čtrnáct dnů, protože je reprezentační přestávka. Soupeře budu zase studovat, připravíme se. Ale s přístupem z prvního poločasu tam nemůžeme jet. Kluci si to musí srovnat a musí začít úplně jinak.

Jak budete na zápas cestovat?

Pojedeme vlakem stejně jako do Třince. Je to pohodlnější než autobusem. Je to obdobná cesta, tak věřím, že bude stejně úspěšná.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700