Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 10.9.2016

Trenér Martin Brychta byl domluvený s Antonínem Hrdinou, že pokud by mladíci ve slávistickém dresu zápas nezvládali, tak že ho pošle na hřiště i přes nedoléčené zranění. Nic takového nebylo potřeba - hráči U19 Daniel Dvořák a Vladimír Stibora naopak přispěli výrazně k překonání soupeře a první výhře. Daniel Dvořák vstřelil dvě branky a potlesk diváků si vysloužil i za další akce, kdy sahal po završení hattricku.

Jaká to byla premiéra v Chance futsal lize? Jaké jste měl pokyny od trenéra?
Na začátku jsem byl hodně nervózní, ale při prvním střídání to ze mě spadlo a hrálo se mi dobře. Trenér chtěl, abych hrál nahoře, nezapojoval se moc mezi tři rozehrávající hráče. Pak říkal, ať dávám góly.

To jste dal hned dva…co se k nim dá říct?
Jeden mi připravil Ondra Míča naprosto výborným způsobem, dal mi to před prázdnou bránu, pak už to nebylo těžké. Při tom druhém se zapomněl obránce, dostal jsem přihrávku od Oliváče a také už to taky nebylo složité, hodil jsem to do prázdné branky kolem gólmana. Vlastně jsem jen dokončil práci svých spoluhráčů.

Byl jste i blízko hat-tricku, která situace byla nejnadějnější?
Mohl jsem ho dát. Kdyby byla v druhém poločase ještě jedna desítka, tak bych se na ní přihlásil, ale nevyšlo to.

Trenér slavil narozeniny, to jste mu dali dobrý dárek.
Gratuluju mu, všechno nejlepší. Jsem rád, že jsme ho nezklamali. V týmu je spousta zkušených hráčů, kteří nám uměli pomoct. Hraje se s nimi dobře. Doufám, že jsme se mu za důvěru odvděčíme i příště.

Jaký dojem na vás udělal Brazilec Hudson?
Je hodně dobrý, to je vidět hned. Ale zatím s ním komunikujeme spíš jenom futsalově, anglicky a česky to moc zatím nejde. Ale i to se jistě brzy zlepší.

Foto: Nikol Kuncová
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700