Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 10.9.2016

Takové předání dresu před zápasem se jen tak nevidí. Prezident klubu Daniel Kolman totiž přinesl dres s číslem 50 trenérovi oblečený na svém vytrénovaném těle. Martin Brychta dostal od svých svěřenců hned šest dárků v podobě branek v hradecké síti, radost mu udělal také výkon mladých dravých hráčů.

Tak kluci vás v tak slavný den nezklamali viďte?
Takový dárek k narozeninám beru. Už jsem to říkal před začátkem sezony, že Hradec je nečitelný soupeř na první zápas, čekal jsem, že to bude těžké a to se potvrdilo. Museli jsme sáhnout hodně do svých sil, abychom Hradec dnes porazili. Nemohli jsme hrát v nejsilnějším složení, proto hned od začátku hráli oba mladí kluci Dvořák a Stibora. Ani jeden mne nezklamal, naopak to byl od nich velice slibný výkon. Byli to oni, kdo branky stříleli a připravovali. To mne těší ještě víc.

Brazilec Hudson dal první branku, jak hodnotíte jeho dnešní výkon?
Odehrál s námi tři zápasy. Každým utkáním se souhra zlepšuje. Kluci musí pochopit styl jeho hry a musí se naučit přes něj hrát. Takového pivota Slavia ještě neměla! Máme trochu jiný styl útočné hry a když si zvyknout ho ještě víc využívat, tak to bude ještě lepší.

Brankář David Roshan týmu hlavně v prvním poločase hodně pomohl, souhlasíte?
Odchytal všechny přípravné zápasy, protože Ondra Vahala ještě doléčoval zranění. Proč mu tedy nedat šanci, zasloužil si jí a odchytal slušný zápas. Neměl jsem s tím problém. S Vahym jsme domluvení, že nebudeme nic riskovat tak, aby byl připravený na důležité zápasy, hlavně na derby.

Tonda Hrdina se nezapojil kvůli zranění?
Má nějaké drobné zdravotní problémy. Byl jsem s ním domluvený, že by do hry šel, kdyby mladí hráči zápas nezvládali. Ale nebylo to potřeba, mohl si odpočinout.

Co říkali doma tomu, že padesátiny strávíte na futsale?
Posunuli jsme jen začátek a začneme večer, máme doma rodinnou oslavu. Ale mrzí mne, že nemohu být s týmem i po zápase.

Foto: Nikol Kuncová
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700