Autor: Ondřej Zlámal    Vloženo dne: 7.5.2016

Ondřej Míča vyšel právě z kabiny po semifinálovém zápase, který slávisté ztratili v posledních vteřinách.  Do rozhovoru se mu vůbec nechtělo. Svým gólem pomohl utkání proti favoritovi na jeho palubovce zdramatizovat, přesto samozřejmě žádnou radost neměl.

Jak těžko se takový konec kouše?
Štve nás to všechny. (Pozn. Ondra použil ostřejší výraz.) Zase jsme si ten závěr nepohlídali, stalo se nám to proti Benagu už podruhé. Vůbec nevím, co k tomu říct. Pár vteřin do konce, nechápu to.

Náskok soupeře jste po přestávce stáhli, co jste si k tomu v kabině za stavu 0:2 říkali?
Chtěli jsme být nadále trpěliví, nechtěli jsme nikam pospíchat. Nehráli jsme do té doby úplně špatně. Rozdíl byl jenom v tom, že my jsme svoje dva brejky neproměnili, oni je dotáhli. Místo abychom vedli my, tak jsme po svých útocích inkasovali.

Za stavu 3:3 jste byli v hodně velké výhodě…
Byla to euforie a najednou přijde rána. Bylo to stejné jako v domácím zápase. Na jednu stranu je to zkušenost soupeře, který ty koncovky zvládá, na druhou stranu tohle se nám už opravdu nesmí stát.

Vstřelil jste první branku, která vás dostala do hry. Co se k ní dá říct?
My jsme měli v první půli dva protiútoky s přečíslením a ani jeden jsme nezakončili. Říkal jsem si, že když se tam dostanu, zkusím to propálit. Zase to brankáři nějak propadlo do sítě. Mám na to poslední dobou štěstí.

Poslední čtvrtfinále jste nehrál, už jste fit?
Měl jste problém se zadním stehenním svalem, v pohodě to ještě úplně není, ale už se s tím dá hrát.

Co vymyslíte na Benago doma v úterý večer?
Doma to s námi budou mít ještě těžší. Musíme jít ze zabezpečené obrany, to je naše největší zbraň. K tomu je potřeba využit naše šance po brejcích.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700