Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 9.4.2016

Patřil k tahounům svého týmu i v přátelském utkání v Edenu – na dvě branky nahrál, třetí vstřelil sám. Slovenský reprezentant také možnost odehrát v Praze přátelská utkání přivítal. A jak říká v rozhovoru, klidně by i přemýšlel o tom, si v sešívaném dresu zahrát.

Možnost zahrát si v Praze jste určitě rádi přivítali….
Ano, potřebovali jsme si zahrát dobré zápasy, máme dlouhou pauzu, jsme s přípravou spokojení. Potřebovali jsme si některé věci vyzkoušet a dát možnost hrát hráčům, kteří se vrátili po zranění. Doufám, že na play-off budeme všichni v pořádku. Určitě by bylo dobře, kdyby se takové zápasy hrály častěji. Hlavně před Ligou mistrů je taková konfrontace velice užitečná. Spolupráce funguje, doufám, že to bude pokračovat.

Jak zatím vypadá vaše sezona?

Udrželi jsme si první místo v tabulce, v semifinále máme Prešov, to bude asi náročnější soupeř, věřím, že si neporazitelnost udržíme až do konce roku.

Kdo bude vaším největším konkurentem?
Už Prešov je nepříjemný soupeř, uvidíme, jak to bude probíhat.

Dovedete si představit, že byste hrál českou ligu, kdyby vás třeba teoreticky oslovila Slavia?
Tak už mám své roky, ale asi bych o tom ještě popřemýšlel. V Čechách hraje spousta slovenských hráčů a daří se jim tu. Ještě jsem nad tím ale neuvažoval.

Jak velké zklamání vám přineslo play-off o mistrovství světa proti Ukrajině?

Byl to trochu z naší strany výbuch. Nechtěli jsme dostat příliš branek, protože se to stále hraje na dva zápasy, ale 0:6 je moc. Půjdeme tam spíš jen uhrát nějaký příznivější výsledek.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700