Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 5.3.2016

Trenér slávistických futsalistů byl po utkání v Brně proti místnímu Krokodýlu spokojený. Jeho svěřenci navázali na vítězství nad Plzní a dokázali překonat dalšího ambiciózního soupeře. Navíc kvalitní utkání bylo tou správnou přípravou na blížící se play-off.

Co vám dnes udělalo největší radost?
Jsem rád, že jsme navázali na výkon z neděle proti Plzni, a že jsme dokázali podobným způsobem vybojovat tři body. Je to všechno na dobré cestě. Kluci si před play-off sáhli na hranice svých sil a přesvědčili se, že se nejenom dá s každým hrát, ale dá se každý také porazit.

Stejně jako proti Plzni měl na výsledku výrazný podíl Antonín Hrdina. Splnil dnes vaše pokyny na sto procent?
Jestli Tondovi jeho forma vydrží, tak to bude jeden z hráčů, který může zápasy v play-off rozhodovat. Ale dnes to odmakali výborně všichni. Musím pochválit také brankáře Michala Bartůňka, který nás v důležitých momentech podržel. Nezalekl se toho, odchytal to velice dobře, suprově.

Proč nemohl chytat Ondra Vahala?
Od neděle má něco s kolenem, nechtěli jsme riskovat, že bychom o něj přišli na delší dobu. Proto nešel do branky nevyléčený. Chceme, aby byl na play-off v pořádku.

Krokodýl hodně využívá nahazování míčů před soupeřovu branku, jak těžké to bylo ohlídat?
My jsme to pozorně sledovali z jejich předchozích zápasů a na trénincích jsme se na to připravovali. Zvládli jsme to dobře.

V závěru jste ustáli tlak domácích, to také pochválíte?
Takhle se musí hrát! Je dobře, že jsme si to zkusili. Takové nasazení musí být v play-off naprostou samozřejmostí.

K jistotě třetího místa jsou potřeba tři body, získáte je už s Helasem?

Byla by škoda, kdybychom si takhle dobře rozjetý konec základní části pokazili nějakým špatným výkonem. Pokud budeme hrát takhle, tak bychom měli přidat další body!

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700