Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 2.9.2020

Kapitán Slavie Jan Homola se dočkal své první nominace do reprezentace České republiky. Společně s dalším slávistou Radimem Zárubou byli povoláni na čtyřdenní soustředění do Plzně od 18. do 22. září. Plánovaná přípravná utkání Srbsko zrušilo. Mezi náhradníky je také další slávista Jan Křemen.

Česká futsalová reprezentace se měla 21. a 22. září utkat ve dvou přípravných zápasech doma se Srbskem. Jenže soupeř dnes obě utkání zrušil. Do Čech nepřiletí. Reprezentační výběr tak absolvuje v Plzni od 18. do 22. září soustředění.

"V dnešní době musí člověk očekávat úplně vše," komentoval zrušení zápasu soupeřem trenér Tomáš Neumann a pokračoval: "Kdo ví, zda se vůbec odehraje baráž. Co bude po Novém roce, kdy máme hrát kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy, taky nikdo neví. Zrušení přípravných duelů je nešťastné, ale těžko ovlivnitelné. Je to komplikace, ale podle mě to bude stejné u všech. Francie také zrušila utkání se Slovenskem."

Podle Neumanna si nezahrají ani Chorvaté: "Sleduji i soupeře. Pravděpodobně půjdeme oba do baráže z voleje. My se s kluky nyní rádi sejdeme na čtyřdenní soustředění. Budeme se připravovat, jak nejlépe umíme. V dnešní době koronavirus ovlivňuje úplně vše a může se sportem dost zahýbat. Problémy má nejen futsal, ale i fotbal a další sporty."

Do Plzně tedy Tomáš Neumann povolal šestnáct hráčů. Mezi nimi dva úplné nováčky - Plzeňáka Tomáše Buchtu a slávistu Jana Homolu.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700