Vloženo dne: 30.11.2009

BOHEMIANS1905-FUTSAL.CZ - Ano ano, žádný strom neroste až do nebe a tudíž ani my jsme nemohli až do nekonečna odcházet z prvo-ligových palubovek bez tří vítězných bodů. Očekávaný úspěch se přeci jen dostavil a dvoj-násob potěšitelné pro nás je, že premiérová výhra přišla se soupeřem z nejprestižnějích, a totiž s Vršovickým sousedem SLAVIA! Zprvu to po dvou inkasovaných gólech vypadalo na další marné utkání, obzvláště poté, kdy jsme neproměnili klasickou penaltu (kolikátou již?), ovšem ve druhé půli jsme dokázali skóre po zásluze otočit a závěrečnou power-play Slavie jsme přečkali dá se říci bez větších problémů.

Ba naopak, brankář Kudrna mohl z výkopu definitivně rozhodnout, ale smolně trefil pouze tyč soupeřovy branky, čímž naší vítěznou radost, kterou jsme sdíleli s fantastickým a velmi objemným zeleno-bílým kotlem, nakonec odložil jen o pár okamžiků později.

Skóre otevřel po vydařeném rohu nekompromisní střelou pod břevno Slávista Ulich. Chvíli poté se nádherně trefil asi nejlepší hráč soupeře Bejda a stav 0:2 trval až do 19.minuty, v ní se prosadil důrazný Dvořák a odchod do kabin byl rázem veselejší. Vyrovnání přišlo ve 27.min, kdy v těsné blízkosti zadní tyče dorazil Frohna milimetrovou Šnídlovu nastřelenou ránu - 2:2. Vítězný úder jsme zasadili ve 34.min, svůj několikátý kiks na pozici "stopera" neukočíroval hostující kapitán Hrdina, čehož důrazně využil náš kapitán Šnídl a následný sólový únik chladnokrevně proměnil v důležitý gól - 3:2. Poté hosté převzali iniciativu do svých rukou, ovšem k vyloženým šancím se propracovat nedokázali a proto jsme mohli po vypršení 40ti minut začít slavit důležitou výhru, která nás doufejme nepotkala jen náhodou. Za tento vydařený zápas děkujeme především vynikajícím fanouškům BOHEMKY, neboť jejich neutuchající povzbuzování bylo alfou/omegou celého úspěchu a samozřejmě věříme, že dorazí i na další utkání. Ve 13.kole jedeme do Chrudimi, kde nás přivítá suverénní ERA-PACK!!!

sestava: Kudrna, Franěk - Šnídl, Stejskal, Bellada, Frohna - Málek, Vrána, Junek, Dvořák - Turek, Král

branky: 1xDvořák, 1xFrohna, 1xŠnídl

Celý článek na webu soupeře včetně videa naleznete zde !

 

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700