Autor: Pražský Deník   Vloženo dne: 14.1.2013

Takzvaný souboj o šest bodů sehráli červenobílí ve čtrnáctém kole Chance Futsal ligy. Po vydřené výhře nad Pardubicemi se jim už může lépe spát. Svému soupeři totiž unikli v sestupových vodách na čtyři body. Do konce soutěže ale zbývá osm kol. Třicátá šestá minuta běžela v pražském Edenu v nedělní podvečer a na tabuli skóre svítily dvě nuly. Ke svatyni červenobílých se hnal útočník Pardubic Urbanec, který sice překonal vyběhnuvšího Kučeru, toho ale na brankové čáře zaskočil Ivo Ulich, který míč vyhlavičkoval. Ten se dostal k Vejvodovi, jenž ho posunul do běhu Davidu Filingerovi, a sešívaní tak vstřelili vítězný gól.

„Kdybychom hráli hokej, tak mám druhou asistenci," smál se po utkání šťastný Ivo Ulich, který se do červenobílého dresu vrátil po dvouleté přestávce, strávené rekonvalescencí.

„Důležité bylo, že jsem se konečně uzdravil. To se projevilo i na Silvestra, kdy jsem odehrál fantastické derby. Toho si nemohl nevšimnout prezident futsalové Slavie Dan Kolman, a tak jsem tady," pokračoval v lehkém tónu hráč, který se objevil na palubovce až v průběhu druhé půle.

„To byl taktický prvek. Rozhodli jsme se s trenérem, že nastoupím až ve chvíli, kdy budou soupeři unavení, já naopak čerstvý a o všem rozhodnu. To se také podařilo. Dopředu jsem sice moc nepomohl, ale vzadu jsem si počínal jako ostřílený bek," žertoval Ulich, jenž si stejně jako ve fotbalovém dresu klade i v tom futsalovém nejvyšší cíle.

„Na sestup nemyslíme, díváme se nahoru. Na osmou příčku, zajišťující play off, přeci ztrácíme jenom dva bodíky," dodal jeden z hrdinů utkání.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700