Autor: fcbalticflora.cz   Vloženo dne: 28.10.2012

V 7. kole Chance futsal ligy porazila Balticflora Teplice pražskou Slavii 6:3 a vrátila jí tak letní vyřazení z domácího poháru. Slavia přijela na Stínadla už s novou posilou. Fillinger sice gól „sešívaných“ nedal, ale i tak naznačil, že pro svůj tým bude cenný. Tepličtí nastoupili s kompletním kádrem, nová posila Sydney, který za „vlky“ hrál už v minulé sezoně jeden zápas, ale ještě zůstal pouze na tribuně. Představit by se měl v nedělním utkání divizního B mužstva. Na první gól čekali diváci do 4. minuty. Ricardovu uličku proměnil ve vedení Teplic Walter – 1:0. Mladičký Vandas sice vzápětí vyrovnal na 1:1, Balticflora však v 8. minutě strhla vedení na svou stranu Kilijánem. Jeho nepříliš prudkou střelu z rohu hřiště brankář Kučera nečekaně pustil za svá záda a bylo to 2:1. Když v 11. minutě zvýšil Ricardo na 3:1, začali fanoušci Teplic věřit, že domácí jsou na nejlepší cestě za povinnými třemi body. Velmi dobrý Vandas ale snížil na 2:3 z pohledu slávistů. Do konce první půle se už stav nezměnil, přestože šancí bylo v rušném utkání poměrně dost.

Druhý poločas byl opatrnější. Slavia čas od času vystrčila růžky, Balticflora také, ale na vkus diváků si příliš šancí nevytvářela. Vyrovnání Pražanů zařídil Vejvoda. Jeho střelu si domácí hráči nešťastně tečovali do své sítě. Rozhodující gól utkání přišel v 32. minutě. Filinger se dožadoval, jako už poněkolikáté, gólu, Kardakov utekl a překonal Kučeru – 4:3. Pět minut před koncem začala hrát Slavia power play. Ricardo a Tolstov ale její snahu o vyrovnání bez brankáře potrestali brankami. Balticlora tak zvítězila a v tabulce má po šesti zápasech 10 bodů.

Balticflora Teplice – Slavia Praha 6:3 (3:2)
Branky: 4. Walter (Ricardo), 8. Kiliján (Mamiyev), 11. Ricardo (Tolstov), 32. Kardakov, 39. Ricardo, 38. Tolstov (Pachomov) - 5. Vandas (Matějka), 11. Vandas (Hrdina), 26. Vejvoda (Havrda).
Teplice: Kalina - Mamiyev, Sokovnin, Kardakov, Kiliján, Pachomov, Ricardo, Tolstov, Tyl, Walter, Brejcha, Doležálek.
Slavia: Kučera, Pytloun - Vejvoda, Vandas, Čonka, Sop, Hrdina, Havrda, Fichtner, Fillinger, Rott, Matějka, Kroh.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700