Autor: svarogfc.cz   Vloženo dne: 5.10.2018

Čtvrté kolo VARTA futsal ligy je za dveřmi. Na Svarog čeká další težký soupeř. Slavia přivítá Teplice na svojí palubovce netradičně v sobotu v 15h. Pikantní bude zápas pro Davida Filingera a Jiřího Novotného, kteří ve Slavii dlouho působili. Zde jsou jejich ohlasy k utkání:

Ivan Božovič, trenér SK Slavia Praha: "Čeká nás velice dobrý tým, který prověří naší sílu a připravenost maximálním způsobem. Mají výborné brazilské hráče a futsalisty z českého národního týmu, jsou na zápasy velmi dobře takticky připravení. Budeme hrát doma, proto musíme udělat maximum pro to, abychom zvítězili."

Dodo, hráč SK Slavia Praha: "Zápas Teplic se Spartou jsme sledovali cestou domů z Liberce, hráli velice dobře. Jeronima znám, je to vynikající a zkušený brankář. My ale máme týden na to, abychom se na něj co nejlépe připravili. Nemůžeme mít jiný cíl než vítězství."

Martin Směřička, hráč SK Slavia Praha: "Věřím, že to bude hodně atraktivní futsalový zápas a do haly dorazí velký počet fanoušků. Musíme do zápasu dát všechno na co jsme se připravovali. Věřím, že to zvládneme."

Zvláštní nádech má tento zápas jak pro trenéra Davida Filingera, tak pro Jirku Novotného. Oba totiž ve Slavii dlouho působili.

David Filinger, trenér Svarog FC: "V sobotu vyrážíme na horkou půdu do Prahy na Slavii. Čeká nás nově složený tým se spoustou cizinců. Co jsem koukal, tak hrají rychlý a agresivní kombinační futsal a my se na to musíme připravit. Čekám vyrovnaný zápas, který podle mě nemá favorita. Samozřejmě pro mě je to prestižní zápas, působil jsem tam několik let, takže se na to moc těším."

Jiří Novotný, hráč Svarog FC: "Pro mě ten zápas bude mít hodně zvláštní náboj. Na Slavii je zcela odlišná palubovka, než na kterou jsme zvyklí a může nám chvíli trvat, než si na ní zvykneme, ale i přesto věřím, že po futsalové stránce máme kvalitnější tým. Snad se to projeví i na konečném výsledku a z Vršovic si odvezeme tři body. Chceme zůstat neporaženi."

Tomáš Vobořil, hráč Svarog FC: "Na zápas se Slavií se těším, protože nebude zatažená, jako většina týmů a myslím, že to bude pěkný futsal pro lidi. Šance na výhru jsou vyrovnané. Po výhře se Spartou je v kabině dobrá nálada a věřím, že když k zápasu přistoupíme stejně, tak vyhrajeme."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700