Autor: chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 17.11.2015

Futsalisté Helasu Brno hostí ve středeční předehrávce 10. kola CHANCE futsal ligy pražskou Slavii. Zápas začíná v hale na Vodové v 19:30 a v přímém přenosu ho vysílá www.chance.cz. Helas zažije po týdnu podobný zápas. Naposledy doma hostil Spartu a prohrál 2:4. „Vždy máme soupeře, který nečekaně ztratí a na nás to dohání,“ narážel trenér Helasu Jan Loup na nedělní porážku Slavie doma s FC Rádio Krokodýl Brno. „Zápas Slavie jsem nemohl vidět, byl jsem v nemocnici a pustili mě v pondělí. Každopádně se na něj podívám. Na Slavii jsme vždy uměli, ale Pražané mají nový tým se čtyřmi reprezentanty. Očekávám podobný zápas jako se Spartou. Bude vyrovnaný a doufám, že se vše přikloní na naší stranu jako v derby s Tangem,“ řekl trenér Moravanů.

Slavia chce nedělní ztrátu co nejrychleji vymazat z hlavy. „Chtěli bychom opět uspět a navázat na duely před Krokodýlem. Víme, že to bude těžké utkání i to, že naše rozpoložení po nedělním zápase není nikterak dobré. Kluci se musí dát dohromady. Pokud to vyjde, tak podáme takový výkon, abychom uspěli,“ zdůraznil trenér Pražanů Martin Brychta.

Oba kádry by neměly mít problém se zraněními. Tudíž půjdou do vyhecované bitvy kompletní. „Někteří borci jsou tam na hlavu, ale to nevyléčíme,“ smál se Loup a pokračoval: „Jinak žádné zranění, které by hráče nepustilo do hry, nemáme.“ U Slavie visí otazník jen nad Míčou. „Po nedělním zápase nemám žádné zprávy, že by se někdo omlouval. Nedohrál akorát Ondra Míča kvůli zranění, ale do jaké míry to má poraněné, se dozvím až na úterním předzápasovém tréninku,“ netajil Brychta.

Pro Helas jsou tři body důležité. V tabulce je s jedenácti body sedmý. „Pokusíme se získat tři body, protože jich na rozdávání moc nemáme, když se podíváme na tabulku,“ namítl trenér Helasu.

A na co si bude muset dát pozor Slavia? „Jednoznačně na Davida Cupáka,“ měl jasno trenér sešívaných a dodal: „Má kolem sebe kluky, kteří ho dobře doplňují a jsou rychlí. Klasická hra Helasu je nepříjemná a musíme si na ni dát pozor.“

Helas Brno – Slavia Praha (středa 19:30, SH Vodova)
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700