Autor: chancefutsalliga.cz   Vloženo dne: 17.10.2015

Futsalisté Brněnského Tanga doma podlehli Slavii Praha 2:5. V pátečním zápase 5. kola CHANCE ligy si dokonce vstřelili dvě vlastní branky. V obou případech Svoboda přeloboval vlastního gólmana po dlouhém výhozu brankáře Vahaly. Na gólech měl však samozřejmě zásadní podíl také strážce svatyně domácího klubu. To nic nemění na skutečnosti, že po utkání oba trenéři viděli výhru hostí jako zaslouženou.

Ohlasy aktérů zápasu

Marian Berky, trenér FC Tango Brno: "Slavia hrála agresivní futsal a vyhrávala všechny souboje. Nedokázali jsme ustrážit Saláka a Pavla Novotného, kteří vytvářeli šance pro své spoluhráče. My jsme odehráli velmi špatný zápas. Takto jsem ještě naše hráče neviděl hrát. Vše bylo o přístupu v celém týdnu. Hráči nechodili trénovat a bez tréninku se nedá odehrát dobrý zápas. Gratuluji soupeři."

Martin Brychta, trenér SK Slavia Praha: "Po bojovném výkonu jsme získali všechny body. Nelze říct, kdo z obou týmů byl lepší. V celku se hrál vyrovnaný zápas. Měli jsme možná více štěstí, protože si domácí dali dva vlastní góly. Šli jsme tomu více naproti. Kluci po dlouhé době předvedli bojovný výkon, proto jsme si asi vítězství zasloužili."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700