Vloženo dne: 4.10.2014

Konečně je to tady!!! V neděli 5.10 vstoupíme do nového ročníku futsalové Chance Futsal Ligy utkáním s Kladnem, které ve sportovní hale Slavia hostíme od 20:00 hodin! Se soupeřem pravidelně jezdí početná skupina fanoušků. Vzhledem k tomu, že i nás podpoří slušný počet příznivců, očekáváme bouřlivou atmosféru a kvalitní zápas.

Proto vyzýváme v duchu naší předzápasové promo akce:












































Sledujte náš Facebook, kde je mnoho informací!


Slávisté v prvním kole nehráli. Jejich duel v Třinci se bude hrát až na konci října jako televizní utkání ve zbrusu nové třinecké hale. Tým povede do zápasu s Kladnem nová trenérská dvojice Baborák – Brychta. Kapitán Slavie pro letošní sezónu je Tomáš Matějka. Start reprezentanta Petra Olivy je totiž nejistý.

Kladenští jdou do zápasů s větrem v zádech. V prvním kole totiž vyhráli. „Rádi bychom navázali na zápas s Helasem. Stále máme v naší hře velké mezery a stále je co zlepšovat, ale věřím, že na Slavii potvrdíme stejný výkon jako v prvním zápase,“ řekl trenér Kladna Jakub Jiránek. „Tento týden nemohli s týmem trénovat Šnídl s Abrhamem. Zdravotně jsou stále ze hry Slavík a Studený. K dispozici již bude uzdravený Fujdiar. Pozitivním je také hojná účast našich skalních fanoušků, kteří nás přijedou jistě podpořit v našem dalším utkání do Edenu,“ dodal trenér satanů.

SK Slavia Praha - SAT-AN Kladno
Sportovní hala Slavia, Vladivostocká 1460/10, Praha 10
Neděle 5.10, 20:00

SLAVIA FOREVER!

 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700