Vloženo dne: 21.3.2014

Dnes čeká Slavii zápas posledního kola základní části Chance Futsal Ligy. Ve Vysokém Mýtě se střetneme s domácím Nejzbachem. Před posledním kolem nám patří osmá příčka tabulky se stejným bodovým ziskem jako má Sparta. Jaká je tedy pro náš klub platí bodová matematika, a jakého umístění můžeme dosáhnout?

Náš soupeř Nejzbach Vysoké Mýto má na nás ztrátu již šesti bodů, což znamená že nemůže skončit jinak než devátý, a my již stoprocentně postupujeme do Play-off, nejhůře tedy z osmého místa, neboť máme se Spartou horší vzájemnou bilanci. Na 5. a 6. místě jsou kluby, které mají na svém kontě 32 bodů a není možné je tedy dostihnout. Na dálku tak budeme soupeřit se Spartou, kdo skončí na případném 7. místě a utká se ve čtvrtfinále play-off s Teplicemi.

Jak již bylo řečeno, Sparta má lepší vzájemnou bilanci, a pokud chceme na 7. místo, musíme dnes získat více bodů než ona. Sparta hraje na půdě Agromeli Brno, které potřebuje jakýkoliv bodový zisk, a doufat že Hradec Králové nebude bodovat v Teplicích, aby se zachránilo v nejvyšší soutěži. Ideální stav je tedy nevýhra Sparty v Brně, a výhra Slavie ve Vysokém Mýtě. Pak by naším soupeřem byly Teplice, a Sparta by se utkala s Chrudimí.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700