Vloženo dne: 15.3.2012

Před námi jsou poslední dvě kola základní části nejvyšší futsalové soutěže Chance Futsal ligy 2011/2012. Obě mají jednotný čas výkopu a to pátek od 20:00 hodin. My se představíme v pátek 16.3 ve Zruči nad Sázavou a v posledním kole doma ve sportovní hale Slavia, v pátek 23.3, proti Kladnu. Obě utkání jsou přímým soubojem o play-off a konečné výchozí postavení. Pohled na tabulku napovídá, že situace je velmi vyrovnaná, a konečné pořadí může být jakékoliv. Reálně může Slavia skončit od 6. do 9. místa.

To znamená, že realitou se může stát i čtvrtfinálová série Bohemians 1905 - SK Slavia, která by jistě byla pro fanoušky obrovským lákadlem, a byla by příslibem obrovské sportovní bitvy. To v případě umístění na 6. místě. Sedmé pořadí by naopak znamenalo souboj s Tangem Brno, a reprízu předloňského čtvrtfinále. To se hrálo na maximální počet pěti vzájemných utkání, z čehož čtyřikrát rozhodovaly pokutové kopy, a my otočili sérii s obrovským favoritem z 2:0 na konečných 2:3. I za podpory fantastického publika! Osmé místo znamená souboj s Chrudimí, tak jako vloni. Ani této sérii se nebráníme. Souboje s tak kvalitním soupeřem jako je Chrudim, mohou týmu, a především mladým hráčům, či hráčům s menšími futsalovými zkušenostmi, přinést jen a jen pozitiva. Deváté místo pak znamená konec sezóny, ale splněný cíl, kterým byla záchrana v soutěži.

Zítra nás čeká začátek posledního dějství, a v podstatě první utkání play-off. S Benagem Zruč nad Sázavou máme v lize zcela vyrovnanou bilanci tří výher, dvou remíz a tří proher. A ani tento souboj nemá vyloženého favorita. Více se ale určitě čeká od ambiciózního soupeře, který letos i s jihoamerickými posilami zůstal daleko, daleko za očekáváním. My můžeme opět jen překvapit. Soupeři bude chybět potrestaný Filinger a trenér Simitči. My bychom měli odjet s kompletním současným kádrem.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700