Vloženo dne: 16.9.2011

Dnes nás čeká první ligové kolo nového ročníku Chance Futsal ligy, ve kterém se střetneme s Nejzbachem Vysoké Mýto. Hráči se představí v nových dresech, na kterém již nebude logo firmy Umbro, ale italského výrobce Royal. Kompletní nové vybavení nám dodala firma JS Agency.


JS Agency je značka pod kterou skrývá fyzická osoba Jan Srb. Na trhu funguje již třetí sezonu. Dodává vybavení Royal a Select. Pořádá sportovní akce, soustředění, lyžařské kurzy v tuzemsku i zahraničí a školy v přírodě. Více na www.jsagency.cz.


Jan Srb ke spolupráci říká: "JS Agency velmi ráda přijala možnost spolupracovat v nadcházející sezoně s klubem Slavie Praha Futsal. Předmětem naší spolupráce je zabezpečení hlavně A mužstva materiálovým vybavením zn. Royal. Tato značka má svůj původ v Itálii a do České republiky se dostává prostřednictvím importéra DV Sport. JS Agency je autorizovaným dealerem této značky a dodává své zboží oddílům kopané a futsalu do všech koutů naší země. Pevně věřím, že se futsalové Slavii bude herně i výsledkově v našich sešívaných dresech dařit a bude svým fanouškům přinášet hezké futsalové zážitky. Když už zmiňuji fanoušky, tak nesmím opomenout novinku, kterou jsme pro početnou slávistickou skupinu připravili – možnost zakoupení originál dresu v zápasovém provedení A mužstva a dále připravujeme vycházkové triko s logem Slavia Praha Futsal. Jestliže se fanoušci rozhodnou pro nákup uvedených novinek, podpoří tím svoji Slavii."
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700