Autor: Slaviafutsal.cz   Vloženo dne: 20.6.2011

Přihlášku k licenčnímu řízení podal v minulém týdnu přes všechny ekonomické problémy i náš klub SK Slavia Praha. Licenční komise prostudovala všechny předložené materiály, a rozhodla se udělení licence pro nadcházející ročník nejvyšší futsalové soutěže našemu klubu doporučit, avšak při dodatečném splnění některých závažných konkrétních bodů, které je nutné splnit nejpozději do 10.7.2011. Jedním z nich je doložení zajištění rozpočtu klubu pro příští ročník. Dalším zásadním bodem je doložení smluvního vztahu se sportovní halou Slavia v Edenu,

kde hrajeme svá domácí utkání.

Ten získáme v případě uhrazení dlužné částky za sezónu loňskou. Část peněz jsme získali od stávajících sponzorů, většinu pak poslali naši fanoušci, kterým velmi děkujeme, na náš transparentní účet. Přesto zbývá sehnat ještě přibližně 120.000,-Kč, abychom se definitivně zbavili veškerých závazků, a před partnery se kterými jednáme stáli očištění a bez dluhů.

Prosíme tedy znovu slávistickou veřejnost, pojďme dokončit práci kterou jsme začali, a dotáhněme záchranu futsalové Slavie do konce! Pište na e-mail futslaviste@slaviafutsal.cz a přispějte na náš transparentní účet! Jsme již hodně blízko.

Články k tématu záchrany futsalové Slavie naleznete zde !

 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700