Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 31.7.2021

Futsalisté Slavie v tomto týdnu absolvují čtyřdenní soustředění v krásném prostředí v Perštejně, kam zavítali stejně jako na začátku minulé úspěšné sezony. Každý den je čekají tři tréninky zaměřené na fyzickou kondici i herní přípravu.

V sobotu dopoledne na hřišti místního Spartaku odběhali první fázi denního programu, kterou tvořily třistametrové úseky. Jediní, kdo dostali od trenéra Davida Friče částečnou úlevu byli brankáři Marek Karpiak a Adam Vondráček, kteří se od skupiny odpojili po čtvrtém okruhu.

„Rádi jsme se do Perštejna vrátili, měli jsme se soustředěním velice dobré zkušenosti z loňské sezony, měli jsme to tu všechno ověřené, věříme, že to znovu splní výborně svůj účel. Podmínky, které tu máme, jsou na vynikající úrovni, jsme spokojení,“ uvedl sportovní ředitel Tomáš Matějka, který v sobotu pečlivě sledoval, jak futsalisté kondiční dávky zvládají. „S organizací nám stejně jako vloni pomohl David Filinger, kterému za to děkujeme,“ dodal Matějka.

„Nic nám tu nechybí, jsou tu skvělé podmínky, je to náročné jako každý rok, ale všichni víme, že to bez toho nejde. Až na některé výjimky (úsměv) si nikdo nestěžuje a všichni poctivě makají,“ potvrdil slova sportovního ředitele také kapitán Jan Homola.

Slávisté budou v Perštejně do neděle 1. srpna, v dalším týdnu se budou připravovat v Edenu.
 
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700