Vloženo dne: 26.7.2020

Přípravu na novou sezónu začne Slavia soustředěním v Perštejně u Chomutova od čtvrtka 30.7, kde bude tým nabírat především fyzickou kondici a sílu. Od úterý 4.8 se pak začne připravovat v domácí hale v Edenu. Hráče čekají denní, několika fázové tréninky. Naplánovaná je příprava v hale, v písku, a nebude chybět posilovna a regenerace.

Naším prvním soupeřem bude ligový FTZS Liberec, proti kterému se představíme v domácím prostředí v pátek 14.8. Dalším soupeřem budou o týden později v neděli 23.8 Démoni Česká Lípa a závěr přípravy bude patřit účasti na Svarog Open Cup, kde se utkáme v pátek 28.8 s ligovým nováčkem Rapid Ústí nad Labem, a druhý den v boji o umístění s vítězem utkání Svarog FC Teplice - Boca Juniors Krupka.

Přípravu zahájí Slavia s kádrem šestnácti hráčů, včetně dvou mladých španělských hráčů, které Slavia testuje. Makedonský legionář Igor Leovski a nejnovější zahraniční posila evropské extratřídy, se kterou Slavia dolaďuje poslední detaily spolupráce, se k týmu připojí hned po soustředění.

Kádr SK Slavia Praha pro soustředění:

Žežulka Jan
Vondráček Adam
Karpiak Marek
------
Homola Jan
Záruba Radim
Brychta Martin
Jošt David
Křemen Jan
Hájek Daniel
Sláma Zdeněk
Vaktor Filip
Sita Zdeněk
Plíšek Svatopluk
Hruška Filip
Mayor Jordi
Navarro Aleix
------
Leovski Igor
???
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700