Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 14.4.2019

Po reprezentační pauze se znovu rozběhne čtvrtfinálová série VARTA futsal ligy mezi Slavií a Interobalem Plzeň. Po prvním zápase v Edenu vedou červenobílí 1:0. Výkop utkání je ve 20 hodin. Vítěz série se utká s vítězem základní části - Svarogem Teplice.

„Plzeň se bude hnát za výhrou a my to musíme ustát. V tomto týdnu zapracujeme na proměňování svých šancí, to nás trápí po celou sezónu. Můžeme si zápas udělat snazší, ale většinou si ho zkomplikujeme. Myslím, že kdo bude mít chladnější hlavu, ten zápas vyhraje,“ předvídá vývoj druhého duelu kapitán Jan Homola.
„Tento zápas může být klíčový,“ dodává.

V dobré náladě pocestuje k zápasu Marko Pršič, který vstřelil Braziii v přátelském utkání v Niši dvě branky a na jednu nahrál. "Musíme být plně koncentrovaní, protože nás nečeká lehký zápas. Soupeř potřebuje vyhrát, protože kdyby se mu to nepovedlo, byl by už ve velmi složité situaci. Jejich zkušení hráči jako je Rešetár, Holý a Kováč mají s takovými zápasy zkušenosti, umí je hrát. Ale já věřím našemu týmu, budeme chtít v Plzni vyhrát, i když víme, že to nebude snadné, musíme za tím jít."

"Do Plzně pojedeme s jasným cílem zvítězit. Kvalitu soupeře známe, doma jsou ještě nebezpečnější, ale to na tom nic nemění. Příprava byla trochu komplikovaná, protože někteří hráči byli v reprezentacích, ale věřím, že máme dost zkušeností na to, abychom se s tím vyrovnali," přidává svůj hlas Martin Směřička.

První utkání série skončilo v Edenu výhrou domácích 4:2. Dvě branky vstřelil Radim Záruba, jednu Martin Směřička a Marko Radovanovič. Za Plzeň skórovali Michal Holý a Jan Křemen.

Série bude pokračovat třetím zápasem ve středu v Edenu, výkop je ve 20 hodin! Majitelé permanentek na fotbal a hokej mají vstup zdarma!
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700