Autor: Ondřej Zlámal, Foto: Nikol Kuncová   Vloženo dne: 20.2.2019

Do konce základní části chybí Slavii dohrát pět zápasů, třikrát se představí venku, v závěrečných dvou kolech pak doma v Edenu. V pátek zavítá na palubovku posledního týmu tabulky – VŠB Ostrava. Slávisté svého soupeře v domácí hale jasně přehráli 10:2. Velkými favority jsou také v odvetě.

„Domácí zápas s Ostravou jsme výsledkově zvládli, ale na hře určitě bylo co zlepšovat. Už v prvním poločase jsme zvládli skórovat a postupně snaživému soupeři odskočili na vyšší gólový rozdíl. Doufám, že podobný průběh bude mít i zápas v Ostravě, budeme chtít rychle vstřelit branku, kontrolovat hru a samozřejmě odvézt si tři povinné body,“ uvedl slovenský reprezentant Martin Směřička.

"V pátek nás čeká Slavie, kde, stejně jako ve Spartě, hraje celá řada zahraničních hráčů, takže nás nečeká jednoduchý zápas. Nicméně se pokusíme výkonem navázat na náš společný předchozí zápas v Praze a získat další body do tabulky," burcuje své spoluhráče kapitán VŠB Ostrava Martin Kapsa.

VŠB Ostrava hraje pod patronátem Vysoké školy báňské – Technické Univerzity Ostrava. V letošním roce získal klub ze slezské části města zatím jen tři body – za domácí výhru nad Helasem Brno, když se ostravským vysokoškolákům podařilo soupeře v domácí hale v 15. kole překonat 4:3. Se sešívanými prohráli v Edenu 10:2, i když odvedli sympatický snaživý výkon. Hattrick do ostravské sítě nastřílel David Jošt, po dvou brankách přidali Martin Směřička a Ivan Krstevski.

Slavia pocestuje do Ostravy z pozice na 4. místě, na kterém má desetibodový náskok před pátým Interobalem Plzeň.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700