Autor: Ondřej Zlámal   Vloženo dne: 12.12.2017

V pátek čeká slávistické futsalisty předposlední zápas tohoto roku, od 20 hodin se představí na palubovce zatím čtvrtého týmu tabulky Nejzbachu Vysoké Mýto. Domácí futsalisté mají zatím doma naprosto maximální bilanci, ve vlastní hale zvítězili ve všech pěti zápasech, které odehráli. Navíc drží vítěznou sérii, ve které vyhráli poslední čtyři zápasy.

Slávisté v úvodu sezony nad Nejzbachem zvítězili. Červenobílí vyhráli 5:1, když všech pět branek vstřelil Vojta Turek. Právě na toto utkání zavzpomínal trenér Nenad Veljkovič.

“V Edenu jsme proti Nejzbachu odehráli super zápas, presovali jsme je, nedostali se vůbec do hry a my jsme jasně vyhráli. Pevně věřím, že to můžeme dokázat i na jejich palubovce, vím, že to bude těžší, mají výborné futsalisty, navíc využívají všechny výhody domácího prostředí. Budeme ale připraveni zabojovat o vítězství.”

Samozřejmě, že jedna z opor domácích, Jaroslav Kubát, věří v opačný scénář.

Jaroslav Kubát (hráč Nejzbachu) V pátek nás čeká důležité utkání proti Slavii. Budeme chtít navázat na předešlé domácí zápasy a věříme, že díky koncentrované a bojovné hře se nám podaří Slavii zdolat. Slavia je zkušený tým, která má ve svém týmu řadu individualit, na které si budeme muset dát pozor. Ale jsme nabuzeni vítěznou šňůrou a chceme ji zase o jedno vítězství natáhnout.“

Poslední zápas obou soupeřů na palubovce nejmenší haly 1. Futsal ligy skončil remízou 3:3. Všechny informace o utkání najdete tradičně na našich komunikačních kanálech. Jak jsme již uvedli zápas má výkop ve 20 hodin.
 
« Zpět na seznam

PARTNEŘI KLUBU

 

Kontakt
  • SK Slavia Praha futsal - klub futsalu FIFA z.s.
  • Sídlo: Vladivostocká 1460, 10000 Praha 10
  • IČ: 26645696; EČ: 1409062
  • E-mail: info (a) slaviafutsal.cz
  • Uni Credit Bank: 2110673563/2700